(+Fotos) Roser de La Massana, tres dies de gresca per a tothom

La Comissió de Festes de La Massana va obsequiar els seus veïns amb un cap de setmana ple d’activitats per a tots els gustos i edats. Del 7 al 9 de juliol, l’alegria es va fer sentir a cada racó de la parròquia.

Fotos: Nelly Dedea

Roser de La Massana

Des del vespre de divendres, dia 7 de juliol, els massanencs van començar a fer-la grossa –sempre en el bon sentit de la paraula– amb l’esperada Transhumància Popular, amb la qual desenes de joves i no tan joves van desfilar i ballar pels carrers de la parròquia amb els ritmes de la Xaranga Mai Toquem “B”.

Roser de La Massana

Després de dues hores enèrgiques fent vibrar els diferents indrets de la vila, la festa es va traslladar a la plaça de l’Església, que es va convertir en una pista de ball en la qual l’Orquestra Saturno va fer que tots els presents s’aixequessin de les seves cadires. Seguidament, Band The Rock i DJ Yera, amb la seva música, donarien continuïtat a la celebració fins ben entrada la matinada.

Com a novetats, el Roser de La Massana va incloure en el seu programa una marxa de muntanya, una arrossada, un torneig de futbol 3 vs. 3, una hamburguesada i un quinto popular

Roser de La Massana

El xut d’energia festiva es va mantenir durant la jornada següent, que es va iniciar al matí amb la marxa popular de muntanya, que va sortir de la plaça de l’Església al Prat del Colat. Aquesta activitat, una de les novetats d’enguany, va nodrir el programa conjuntament amb l’arrossada popular, el torneig de futbol 3 vs. 3, l’hamburguesada i un quinto molt animat en el qual es van repartir premis per a tothom amb la complicitat dels comerços locals.

Roser de La Massana

Com en altres edicions del Roser de La Massana, els més menuts també van poder gaudir de jocs infantils fets amb fusta i de la festa de l’escuma, amb la qual es van poder refrescar durant una tarda calorosa. L’Orquestra Saturno, el grup de versió Tutu Kéké i el DJ Yera van avivar la gresca fins a gairebé l’alba de diumenge.

Roser de La Massana

La cloenda de la festa es va dur a terme amb el tradicional repartiment de roses als veïns de la parròquia, una altra vegada animats per la Xaranga Mai Toquem “B”, que va antecedir la celebració de la missa solemne del Roser de La Massana. Val a dir que l’Esbart Valls del Nord, tot just acabada la cerimònia, va obsequiar els presents amb una actuació dansaire molt acolorida.

El Roser va arribar a la seva fi passada la mitja tarda, amb el ball musicalitzat per l’Orquestra Mediterrània.

Gaudeix de moltes més fotos aquí:

Roser de La Massana, tres dies de gresca per a tothom