Tamis 2018, el gran aparador del turisme actiu, la muntanya i la salut

Amb un 25% més de visitants, la segona edició de la mostra de Turisme Actiu, Muntanya i Salut (Tamis) fa un pas més cap a la consolidació. S’hi van celebrar activitats per a tots els públics, distribuïdes entre les diferents parades i tallers a l’espai del Prat del Roure.

Stand de Naturlandia al TAMIS 2018
Foto: César De Pablos

La consellera de Promoció Econòmica d’Escaldes-Engordany, Sandra Tomàs, va mostrar-se molt satisfeta per la resposta del públic a una fira que té l’objectiu donar a conèixer i fer d’aparador de les activitats que es fan a nivell de turisme actiu i de salut al país.

Sandra Tomàs a Entrevista amb RTVA
Foto: César De Pablos

Sandrà Tomàs va indicar que “Tamis és un aparador destinat essencialment al públic del país perquè sabem que hi ha moltíssima oferta a la qual els ciutadans tenen accés, però de vegades se’ns escapen coses per la gran quantitat de propostes que hi ha”, a la vegada que subratllava la importància de concentrar-ho tot en un sol espai, a diferència de l’any passat quan s’havien habilitat tres zones diferents. Els estands dels comuns, els de gastronomia, Naturlandia i de les motos elèctriques, van ser els més visitats i van rebre entre 150 i 300 persones.

Lames al Tamis 2018
Foto: César De Pablos

El comú d’Escaldes-Engordany és l’organitzador de la mostra, on l’acompanyen la resta de corporacions del país amb les propostes per a les activitats d’estiu, amb un ampli ventall de suggeriments de turisme actiu. També van rebre un bon nombre de visitants les parades d’alimentació saludable, on s’oferien degustacions de productes ecològics, a càrrec d’empreses com ara Imporex Salut, que va organitzar un taller de cuina saludable, La Brasilera, que va fer degustar el seu cafè torrat a Andorra, Dilmah i els seus tes, així com el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes, entre d’altres.

Stand d'Imporex Salut al Tamis 2018
Foto: César De Pablos

D’altra banda es mostraven alternatives d’esbarjo com les innovadores bicicletes elèctriques d’Anem Elèctric i activitats dirigides als infants, com un circuit amb petites motos elèctriques on passejades amb carros de cavalls.

Motos per a nens al Tamis 2018
Foto: César De Pablos

La mostra està dedicada especialment al turisme intern, per tal de donar a conèixer als habitants del país tot el que s’hi proposa arran de les activitats d’estiu, alimentació saludable i teràpies innovadores.

Gaudeix de totes les fotos del Tamis 2018 al nostre Facebook.
Anem Elèctric al Tamis 2018
Foto: César De Pablos