The Health Place obre les seves portes a la inversió

Amb música en directe i un bon ambient, The Health Place va presentar oficialment les seves instal·lacions i el nou projecte de negoci que introdueix al mercat andorrà, amb un concepte innovador que busca posicionar empreses de salut i benestar en un mateix lloc.

Música en directe a The Health Place
Foto: Nelly Dedea

El complex urbanístic del Prat Condal, ubicat a l’avinguda d’Enclar núm. 84, es va engalanar per rebre un gran grup de convidats del món empresarial i polític, com ara Mònica Codina, consellera de Promoció Turística i Comercial, del Comú d’Andorra la Vella, o la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, que va aplaudir aquesta iniciativa, que eleva la qualitat dels negocis que es fan al nucli del Principat.

Públic a The Health Place
Foto: Nelly Dedea

Becier Vehicles, partner de l’equip de promoció i desenvolupament de The Health Place, també va assistir-hi i va exposar el nou Maserati Levante i el KIA Sportage, dos cotxes SUV que van captivar les mirades dels assistents.

Conxita Marsol
Foto: Nelly Dedea

Actualment, The Health Place ha obert un procés de selecció d’empreses, a totes aquelles que vulguin establir-se en aquest complex comercial, amb la sinergia com a paraula clau, per tal d’oferir el millor, en qüestió de salut i benestar. A només 5 minuts dels centres administratius i comercials més importants de la capital, The Health Place compta amb un disseny arquitectònic molt modern, capaç d’acollir còmodament un gimnàs, una cafeteria o un restaurant, una consergeria, apartaments turístics i 100 places de pàrquing, a més dels locals comercials disponibles per a llogar en aquest indret.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Becier Vehicles
Foto: Nelly Dedea

democrates andorra