La Unió Hotelera ret homenatge a les dones treballadores de l’hostaleria

La Unió Hotelera d’Andorra es va sumar a altres iniciatives realitzades anteriorment arreu del país i va retre homenatge a quatre dones que dediquen els seus esforços, no només a treballar en el sector, sinó també a conciliar la vida familiar amb les seves tasques professionals.

Guardó Unió Hotelera d'Andorra
Foto: Paula Cristina

L’acte va tenir lloc a l’hotel President de la capital i va servir per reconèixer, en forma de guardó, a Dolors Pal, propietària de la Borda Raubert; Maite Noguera, propietària de la Residència Indalo; Fiona Dean, propietària de l’hotel Montané i Manuela Rodríguez, cambrera de pisos. Les quatre professionals van rebre una placa i un ram de flors, que van rebre de mans del president de l’UHA, Carles Ramos, que va reconèixer que, malgrat no tenir dades oficials, cada vegada hi ha més dones que arriben a càrrecs rellevants dins de les empreses, una dada encara insuficient, si tenim en compte que la gran majoria ocupen tasques relacionades amb la neteja o l’atenció al client.

Ester Fenoll a l'homenatge Unió Hotelera d'Andorra
Foto: Paula Cristina

Un altre dels aspectes destacats, va ser la conciliació de vida familiar i feina, una qüestió que afecta la gran majoria de treballadores del sector, ja que moltes d’aquestes dones tenen fills a càrrec seu i resulta molt complicat poder combinar totes les obligacions, que moltes vegades suporten només elles. En aquest sentit, Ramos va afirmar que, des de l’associació s’estan fent accions per intentar aportar solucions efectives.

Ministre Francesc Camp a l'homentage de la Unió Hotelera d'Andorra
Foto: Paula Cristina

Cal destacar la presència del ministre de Turisme en funcions, Francesc Camp, i de la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació en funcions, Ester Fenoll, entre altres.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.