Vasari: Knut es vesteix d’hivern

L’exclusiva col·lecció Knut de Vasari ha llançat una nova col·lecció amb les tonalitats de la nova estació. Amb els nusos com a eix principal, Knut presenta novetats com els botons de puny per a home.

En la mateixa línia que la col·lecció Knut presentada la primavera passada, Vasari ha decidit donar-li un toc diferent i vestir-la d’hivern. Basada en els nusos –Knut significa nus en suec-, la seva dissenyadora, Mari Carmen Barbero, ha creat unes joies artesanals úniques amb pedres de tonalitats fredes, en clar contrast amb la col·lecció de primavera-estiu, on dominava una paleta de tons càlids.

Anells de vasari knut
Foto: Jean-Luc Herbert

Per als anells d’hivern s’ha utilitzat molt el “pavé” de diamants blancs, negres i grisos, un altre de tsavorites i un amb safirs roses. Pels caboixons s’ha treballat amb ònix, ametista, granat, àgata blanca, crisoprasi, calcedònia, pedra lluna i safir massiu. Igualment, s’han inclòs pedres com el citrí i la turmalina. Cal remarcar una creació exclusiva, un anell irrepetible, una peça única feta amb jade, or groc i diamants, que degut a la seva delicadesa, es presenta com a penjoll.

Vasari Knut
Foto: Jean-Luc Herbert

En les polseres, també s’ha utilitzat l’ònix, l’àgata blanca, l’ametista, el granat i la turmalina. Pel que fa a la col·lecció Knut d’arracades, destaca la utilització de “pavés” de diamants blancs i grisos, així com una gran diversitat de pedres com el granat, pedra lluna, ònix, citrí, ametista, calcedònia “sea blue”, cristall de roca, maragdes, diamants blancs, diamants negres, quars “fumé”, perles, safirs, calcedònia porpra, jade lavanda, jade blanc o jade marró. També han dissenyat dues arracades criolles, unes amb un diamant, mentre que les altres presenten un espurnejat de diamants.

Bessons vasari knut
Foto: Jean-Luc Herbert

Una de les grans novetats d’aquesta col·lecció és que Vasari hi ha incorporat els botons de puny, en or groc, rosa o blanc, alguns amb safir blau o caboixons de lapislàtzuli o bé d’ònix.

Vasari ha incorporat a la col·lecció els botons de puny, en or groc, rosa o blanc, i també alguns amb safir blau o caboixons lapislàtzuli o bé d’ònix

Finalment, la dissenyadora ha creat cinc collarets, quatre dels quals incorporen diamants, i estan fets amb ametista, safir rosa o blau, jade verd o gris, maragdes, ònix, morganita i perles.

Arracades vasari knut
Foto: Jean-Luc Herbert

Les peces estan realitzades amb els mètodes orfebres tradicionals de l’alta joieria, amb la màxima cura de les formes i els acabats artesanals. Les diferents peces de la col·lecció estan fetes amb or de 18 quirats, que s’associen a les pedres precioses més nobles, amb un singular tractament del color, que dona una paleta lluminosa i unes joies innovadores i exclusives, perquè són totes diferents, peces úniques sortides de les mans de l’orfebre, creades amb cura una a una.

Foto: Jean-Luc Herbert

Per tal de donar a conèixer la col·lecció, Vasari organitza presentacions privades per a la seva clientela, només cal establir un dia determinat i els responsables de la joieria tancaran l’establiment per atendre clientes i clients amb tota la tranquil·litat i privacitat.

Foto: Jean-Luc Herbert