Converteix-te en una experta en maquillatge sense moure’t de casa

Estar confinades no és sinònim d’abandonar el nostre cos i la nostra ment, com tampoc és sinònim de no anar a lúltima. I ara amb més motiu, ja que tenim més temps per dedicar-nos a nosaltres mateixes. Si et vols convertir en una experta en maquillatge des de casa, segueix els nostres consells. 

Ha arribat el torn de les ombres d’ulls. Però no pas de colors discrets, sinó amb tons fluor, lluminosos i brillants. Perquè aquestes realment destaquin, es pot jugar amb un maquillatge de cara natural i fresc. 

sombra d'ulls blavaPer aplicar-la, comença amb una ombra de transició que sigui més clara que el to de la teva pell, aplicant-la des de les pestanyes fins a les celles i difuminant bé el color. Aplica les capes que siguin necessàries i, si vols, remata-ho amb màscara de pestanyes i eyeliner. 

Quant a objectes per aplicar lombra, és preferible un pinzell petit, ja que permet que el producte s’estengui per totes les parpelles i que no ens embrutem els dits, però també pot fer-se a mà si no en disposes de cap. 

Per últim, has de saber quin serà el color d’ombra d’ulls que més s’adequa a la teva pell. Si els teus ulls són marrons, et recomanem que utilitzis tons ocres i vermellosos. Si són verds, fes servir tons rosats o lila albergínia. Si els teus ulls són blaus, els tons que millor et quedaran són els daurats i els corals. Per últim, si els teus ulls són negres o molt foscos, tens més marge de maniobra, ja que admeten qualsevol color. 

sombra d'ulls fosca
glamor closeup portrait of beautiful sexy black young woman model with bright makeup with perfect clean skin

Més info