Farmàcia El Cedre clou el cicle de tallers i cursos amb un balanç positiu

Amb l’objectiu d’oferir als seus clients eines per millorar el seu benestar i estil de vida, Farmàcia el Cedre va tancar l’any amb dos nous tallers destinats a la cura de la pell, tant per a homes com també per a dones.

Fotos: Nelly DedeaCom a part de l’evolució de la farmàcia i del seu concepte, El Cedre va oferir una sèrie de tallers i cursos, destinats a la cura capil·lar i de la pell, dermocosmètica, maquillatge i olis essencials, entre d’altres. Tots aquests, com a complement als serveis que ofereix l’establiment i amb la voluntat de donar als seus clients les eines que els permetin millorar hàbits, prevenir problemes de salut i gaudir d’un excel·lent estil de vida.

Vanesa Mendoza, farmacèutica adjunta d’El Cedre, va ser l’encarregada de dur a terme el primer taller d’automaquillatge a l’establiment. A través d’aquest curs, les participants van poder conèixer alguns secrets de les tècniques de contouring i visagisme. La primera va ser aplicada per realçar el rostre, il·luminant aquelles zones que es volen destacar, i enfonsar amb ombres aquelles parts menys afavorides. La segona, es va emprar per analitzar cadascun dels components de la cara, amb l’objectiu de ressaltar algunes faccions per potenciar-les.

Irene  Corral Sanglas, formadora del laboratori Pranarôm, va realitzar el taller d’olis essencials, a través del qual va ensenyar a preparar-los i va explicar la seva utilitat per reforçar el sistema immunitari, així com per purificar l’ambient i moltíssimes més aplicacions per a la vida diària.

Els tallers per a tenir cura de pell, tant per a homes com per a dones, van cloure el cicle de formació 2022, que continuarà el 2023 amb moltes més propostes i activitats per tots els clients que estiguin interessats a cuidar-se i dedicar-se temps.

El cicle de formació continuarà el 2023 amb moltes més propostes i activitats per tots els clients que estiguin
interessats a cuidar-se i a dedicar-se temps