Fermall d’or per a Xavi Cardelús amb el regal de la seva Kalex de competició

El jove pilot andorrà va finalitzar la temporada de la millor manera que podia imaginar, i no parlem dels seus darrers èxits en competició, sinó d’un regal sorpresa que va rebre de mans del seu pare, gentilesa de l’equip Promo Racing. I parlem, ni més ni menys, de la moto de competició amb la qual va tancar la temporada de Moto 2 al Campionat d’Europa, l’any 2021, la Kalex 600.

Fotos: Reinaldo Márquez

El passat dissabte, dia 19 de novembre, Xavi Cardelús es disposava a tenir una vetllada familiar molt tranquil·la, al Park Hotel d’Andorra la Vella, però la realitat va ser molt diferent, ja que la família li va preparar un sopar sorpresa a la qual no hi van faltar tots els membres del seu equip, amb el Team manager de l’escuderia Raúl Jara al capdavant, així com el pilot Marc Garcia, campió del món en Supersport 300, el 2017, i l’expilot i director esportiu de l’equip, Xavi Pinsach, així com amics i familiars del pilot andorrà.

Sens dubte, no va ser la nit que esperava, ja que aquesta li va proporcionar diferents sorpreses. La primera, el parany que li va preparar la seva família, convocant a tots els presents per a una vetllada que no es podia imaginar i que li serà difícil d’oblidar. La segona, un emocionant documental on es recollia una part de les seves actuacions i vivències al llarg d’aquesta darrera temporada. La tercera, i més emocionant de totes, el regal de la moto amb la qual va participar la temporada passada amb l’escuderia Promo Racing, al Mundial de Moto2, la Kalex 600, que passarà a formar part del seu futur museu motociclista.

Abans de finalitzar l’acte vam poder recollir les impressions de Raúl Jara, que va destacar la progressió del pilot andorrà, sobretot pel que fa al seu vessant de mentalització, un fet que els permetrà afrontar un objectiu força més ambiciós de cara a la pròxima temporada, com ara la consecució del campionat del món de la categoria. Pel que fa a Cardelús, es va mostrar content per la sorpresa i convençut que l’any vinent, en la línia del seu cap d’equip, estarà en disposició de lluitar per la tan preuada corona.