(+Fotos) Festa, música i molt rock and roll a The Boss

El passat 15 de juliol, la terrassa del restaurant The Boss, al Tarter, es va transformar en un autèntic paradís per als amants de les dues rodes, que van poder gaudir d’un espectacular ambient festiu, en el marc de la primera trobada motorista de l’any, organitzada per l’establiment.

Fotos: Noelia Farias

La celebració va aplegar una cinquantena de motoristes, que van omplir el recinte amb motos de tots els tipus i estils, despertant la curiositat de tots els que passaven. L’actuació en directe de l’agrupació andorrana Freyja va ser el punt àlgid de la jornada. La cover band dels èxits més destacats del rock internacional va fer reviure als assistents les millors èpoques del gènere, fent versions d’alguns temes més coneguts dels Guns N’Roses, The Beatles, The Doors, Led Zeppelin, Nirvana i The Offspring. La força que va portar la banda andorrana a l’escenari va deixar entreveure no només el potencial i sinergia que existeix entre tots els seus integrants, sinó també la connexió especial que es va crear amb el públic motorista, que va taral·larejar cada un dels èxits interpretats.

Després de l’actuació de Freyja, els DJs Àngel De Andrés i Sam Day  van prendre el relleu per mantenir l’ambient festiu durant tota la nit. Amb una exquisida selecció musical, que va incloure des de clàssics fins als temes amb ressò, per tal de garantir que hi hagués música per a tots els gustos, el públic no va parar de ballar fins a la mitjanit, creant un ambient magnètic que va mantenir a tothom en peu de guerra.

Durant tota la jornada, els presents van tenir l’oportunitat de degustar les cerveses de The Boss, i també una sèrie d’aperitius, tapes i àpats preparats per a l’ocasió. Evidentment, no hi va faltar el food Truck de Lyra, que va oferir les millors empanades argentines amb esperit patagònic.    Abans d’acabar la festa, els motoristes van participar d’un sorteig, amb el qual es van poder emportar diferents obsequis.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Festa, música i molt rock and roll a The Boss