Gran concert del Pianista Nicolas Licciardi al Cicle Cambra Romànica

L’Església Sant Serni de Canillo va acollir, el passat dissabte 7 de novembre, el concert del pianista Nicolás Licciardi, que va interpretar obres clàssiques de Beethoven, Schubert i Chopin.

 Fotos: César De Pablos

 Una tarda repleta de música i que forma part del programa de concerts previstos en la cinquena edició del Cicle de la Cambra Romànica per a la temporada de tardor.

El repertori musical es va iniciar amb la Sonata Número 6 de Beethoven, va continuar amb Franz Schubert amb Wanderer Fantasie Opus 15 D 760 en Do Major i va culminar amb Andante spianato i grande polonaise brillante Op. 22 en mi b Major de F Chopin. Cal recordar, que les Esglésies romàniques de Canillo acullen per cinquè any consecutiu el cicle musical de la Cambra Romànica. Un programa d’actuacions que té com a objectiu promoure la música i el patrimoni romànic de la parròquia.

Nicolas Licciardi va començar els estudis de piano a l’edat de 6 anys a Bourg-Madame, i després a l’Escola Marguerite Long i al Conservatori Nacional Regional de Tolosa. A 11 anys va obtenir el primer premi de virtuositat del Concours Musical de França. Segueix masterclasses de V. Yankoff, F. Clidad, A. Queffelec, J. Rouvier, L. Cabasso, A. R. El Bacha. Des de 2013, és el pianista del Cor dels Petits Cantors d’Andorra i del Cor de les Valls d’Andorra.