Inaugurat el Prat del Pi a Canillo

Situat al cor de Canillo, el Prat del Pi és un nou espai per gaudir d’aquest estiu, però de manera diferent, envoltat de muntanya i natura, amb una proposta innovadora que combina oci, gastronomia i actuacions en directe.

Fotos: Paula Cristina · César De Pablos

Durant la inauguració, que va tenir lloc el passat 8 de juliol, el pianista andorrà, Jordi Barceló, va ser l’encarregat d’animar la tarda canillenca al Prat del Pi, juntament amb Quim Barceló, de Flaix Andorra. A més, amb l’objectiu de fer encara més divertida la jornada, també es va celebrar la festa de l’escuma que va fer gaudir d’allò més als més petits de la família.

I, com que al Prat del Pi és un espai on les mascotes són benvingudes, el mateix dia de la inauguració es va dur a terme un taller per a gossos de la mà de Ser Animals, i l’associació andorrana GosSos va fer la presentació dels animals en adopció que hi ha a la Gossera Oficial d’Andorra.

Una proposta per gaudir de l’estiu amb activitats per a tota la família

La nova aposta creada per la Borda del Pi, per aquest estiu 2023, inclou una variada oferta de paradetes i casetes amb artesanies de tots els tipus i estils, des de joieria, tèxtils, manualitats, fins a productes alimentaris, com ara melmelades, mels, gelats, tapes, empanades, formatges, embotits i diferents còctels i aperitius.

En aquest nou espai, els més menuts de la casa tindran al seu abast tota mena de jocs a l’aire lliure, així com torneigs esportius, tallers de màgia i espectacles infantils, entre altres activitats. I, com que el Prat del Pi és una proposta pensada per a tota la família, la programació també disposa de classes de ioga per a adults, tallers d’autoreflexologia i jocs de taula per compartir entre amics, parella, i família.

Cal destacar que el Prat del Pi, obre de dimarts a diumenge, de les 12 a les 22 hores. El programa sencer d’activitats es troba disponible a l’Instagram @pratdelpi.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

El Prat del Pi, l'estiu d'Andorra al cor de Canillo