(+Fotos) IZAI s’omple de festa amb “Los Desmadraos”

Tot i la pluja persistent, una vegada més, “Los Desmadraos” van oferir una actuació explosiva, que va omplir, de gom a gom, les instal·lacions del restaurant IZAI, situat a la capital.

Fotos: Noelia Farias i Elena Melgarejo

L’agrupació de Badalona, formada per Carlos Cuevas, Kevin Morales i Tony Jiménez, va saber conquerir al públic amb un repertori ple de rumba catalana i flamenca, que va incloure cançons actuals i antigues passant per tots els hits de la rumba d’artistes com ara “Los Chichos”, “Los chunguitos”, Gipsy Kings, Rosario, Estopa o Pescailla, entre altres, fins a temes una mica més comercials com ara els interpretats per Melendi.

Amb més de 1.000 actuacions en el territori espanyol i prop d’un centenar en el nostre país, “Los Demadraos” van aconseguir fer ballar i cantar a tots els presents, que malgrat la calor i les inclemències del temps, es van quedar per gaudir de l’actuació. Cal destacar que, a causa de la pluja, el concert es va traslladar a l’interior del restaurant.

IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge, un lloc per gaudir

Ubicat al núm. 32 de l’antic Carrer Major de la capital, IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge destaca pel seu ambient casual i distés, en el qual es poden compartir còctels i cerveses amb amics, familiars, parella o companys de feina. L’establiment combina un concepte gastronòmic on no falten les tapes tradicionals, gastronòmiques i gourmet. I, com que la proposta gastronòmica d’IZAI és dinàmica, s’adapta als millors productes de temporada, però també a les exigències dels paladars més sibarites.

La màgia d’IZAI transcorre en un local espaiós, que consta d’una borda de dues plantes, a l’antic carrer Major d’Andorra la Vella, i una magnífica terrassa. A l’interior, a la primera planta, el restaurant reviu l’ambient d’una ‘tasca’ com les que han donat vida als carrers de Madrid, Logronyo i Sant Sebastià. A la segona planta, es troba el lounge, on es pot demanar tota mena de còctels fins a les 3 de la matinada.

Gaudeix de totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

IZAI s’omple de festa amb “Los Desmadraos”