Jeff De Bruges ja pot delectar els paladars andorrans més exigents

La franquícia francesa de xocolates Jeff de Bruges ja és present a Andorra, ja que aquest vespre ha inaugurat una nova botiga a l’Avinguda Meritxell, 44, d’Andorra la Vella. Jeff de Bruges és quelcom més que una xocolateria, és una filosofia que el seu fundador, Philippe Jambon ha volgut implementar als seus productes i a les seves botigues. Per a Jambon, és important que els seus establiments siguin llocs únics, on es pugui reflectir l’univers dels gurmets, innovadors, amb molt disseny, on s’observi l’efecte màgic d’aquesta delicatessen i, on la xocolata, més enllà de ser fina i saborosa, sigui accessible per a tothom i els pugui proporcionar qualitat i plaer.

Foto: Nelly Dedea

Aquestes són unes premisses que la nova xocolateria compleix a la perfecció i que ara també estan a l’abast de tothom que no es vulgui perdre aquesta explosió de sensacions en degustar qualsevol dels productes Jeff de Bruges.

Jeff De Bruges
Foto: Nelly Dedea

La franquícia andorrana és propietat del pilot de moto GP, Xavi Simeon i la co-propietària i directora de la franquícia andorrana és, Marie-Sophie Zaboukis. A l’acte d’inauguració han assistit un gran nombre de persones entre les quals cal destacar la presència de la Cònsol Major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea