Jo Malone va fer l’obertura de la seva primera botiga a Andorra

La primera boutique de la prestigiosa marca de fragàncies úniques, aromes per al bany i la llar, Jo Malone London, ha obert les seves portes al Principat.

Essencialment britànica, amb un estil subtil, atemporal i elegant, així és Jo Malone London, un establiment que és sinònim d’estil, d’encant, d’ingeni i de sofisticació. Aquestes qualitats britàniques són l’herència i el cor de Jo Malone London. Ara, la clientela d’Andorra ja les pot apreciar a la botiga situada a l’avinguda Carlemany, 58, en ple Vivand, a Escaldes-Engordany.

Jo Malone London aterra a Andorra de la mà de la societat Andimesa SL, també propietària de Gala Perfumeries, així com de M.A.C Cosmetics a Andorra. La directora de Jo Malone London Iberia Pino Urech, va assegurar que “estava entusiasmada per obrir la primera boutique de Jo Malone London a Andorra. Un espai únic on els nostres clients podran descobrir i gaudir del Món de Jo MaloneTM.”

Botiga Jo Malone
Façana de la botiga a la avinguda Carlemany. Foto: Josep Segura

Acompanyada per Catalina de la Herranz, directora de comunicació, Maria Fontán, directora de màrqueting i Marcos Muñoz, ambaixador de la marca per Espanya, Portugal i Andorra van fer descobrir l’univers de la marca a un nombre important de clientes de la Boutique. Per part d’Andimesa SL, hi havia la seva directora general Mercè Carbonell, la directora de vendes i coordinació Corinne Dejean, la directora de màrqueting i comunicació Maria Rosa Vergés i Joan Sans, director de compres i logística.

Jo Malone London orquestra un món de luxes únics inspirats en la cultura britànica moderna, amb col·laboracions entre mestres perfumistes de renom mundial i talents innovadors londinencs. Entrar en el món de Jo Malone London, és descobrir les seves fragàncies úniques, cadascuna feta a mida, amb ingredients d’alta qualitat, presentades en la tradicional caixa de color crema i embolicades amb un llaç negre. La boutique combina el classicisme anglès amb un estil modern, amb mobles clàssics i elements contemporanis, en un entorn en què comprar esdevé una experiència inspiradora.

Jo Malone London és sinònim d’estil i servei únic, on un es pot assessorar per perfumar la llar, trobar el regal perfecte, o simplement relaxar-se amb un massatge de mans i braços en el Tasting BarTM, una invitació per estimular els sentits.

Jo Malone Andorra