La Festa Major d’Ansalonga, una celebració molt esperada

El passat 29 de setembre, Ansalonga va donar el tret de sortida a un cap de setmana molt especial amb motiu de la seva Festa Major. La missa solemne a Sant Miquel, patró de la vila, va ser l’activitat inaugural d’una agenda marcada per la música i la companyonia.

Fotos: Paula Cristina

Des del migdia del passat 29 de setembre, Ansalonga es va preparar per gaudir de la seva Festa Major de la millor manera possible, amb la missa solemne a Sant Miquel com activitat inaugural que va donar pas a un multitudinari aperitiu, gentilesa de Carnisseria Nova, Andorcarn, Pizzeria Angelo i Pizzeria la Solaneta, mentre que el Miquel i el seu acordió van amenitzar la tarda amb la música més alegre.

Les ànimes més festeres s’hi van trobar l’endemà, quan la gran traca va marcar l’inici de les activitats d’aquell divendres, dia 30. Després de l’explosiu i acolorit preàmbul, hi va tenir lloc la gran sardinada popular, un element que s’ha convertit en inamovible de cada Festa Major d’Ansalonga.

La vetllada va continuar amb un animat ball de nit, en què el grup Bugatti va fer que tothom s’aixequés i mogués l’esquelet, al ritme del grup Bugatti, mentre que, passada la mitjanit, el DJ Ivan va punxar els èxits més sonats perquè la festa es mantingués més que viva durant bona part de la matinada.

Dissabte, quan es creia que la festa ja no hi aniria a més, la mainada s’hi va congregar per gaudir de diferents jocs i gimcanes, mentre que els més grans van poder gaudir dels ritmes afrocaribenys de la cantant Lia de Cuba. Més tard, el grup Alea va fer gala del seu repertori més ballable perquè, una vegada més, la cirera en el pastís la posés DJ Ivan.

Sens dubte, va ser una Festa Major especial i entranyable de la qual la Comissió de Festes d’Ansalonga podrà presumir, ja que representa la recuperació de la normalitat després de la pandèmia de la Covid-19.

La Festa Major d’Ansalonga va ser possible amb el suport de l’empresa Nova Elegance, Comú d’Ordino i Quart d’Ansalonga

 

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720302838619