(+Fotos) La història d’un caiaquista invident commou l’Auditori Nacional d’Andorra

Rai Puig i Isaac Pedrós, protagonistes del documental ‘Kayak No Limits. Menorca a cegues’, van presentar el seu curtmetratge davant d’una audiència molt expectant, en el marc del Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges 2022.

Fotos: César De Pablos

Documental Kayak No Limits

Després d’una càlida benvinguda a Gonzalo Fernández i Lluís Cortadellas, que van presentar, el passat 9 de febrer, ‘Gasherbrum II, més que un vuit mil’, l’Auditori Nacional d’Ordino va obrir portes una vegada més per acollir la presentació de la segona peça audiovisual emmarcada en el Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges 2022, que comparteixen les parròquies de La Massana i Ordino.

Auditori Nacional d'Andorra

El passat 16 febrer, Rai Puig i Isaac Padrós van presentar una història fascinant, una gesta que, a dia d’avui, ningú ha pogut repetir. ‘Kayak No Limits. Menorca a cegues’ és un documental que reviu la història d’Isaac com a primera persona invident a completar la volta a Menorca en caiac individual, tan sols guiat per la veu del seu amic, el també caiaquista Rai Puig.

Públic a l'auditori nacional

L’expedició, que va durar tretze dies i va sumar 160 quilòmetres de recorregut, va quedar immortalitzada en una producció professional, cent per cent en llengua catalana, que ha estat guardonada i reconeguda a diferents festivals del món, com ara The Impact Docs Awards de Califòrnia, Toronto Beaches Film Festival, L’Age d’Or International Arthouse Film Festival de l’Índia, entre altres certàmens de prestigi internacional.

La història d’aquesta parella d’amics, sens dubte, va emocionar la immensa majoria d’espectadors que van omplir l’Auditori Nacional, entre els quals es trobaven la cònsol menor ordinenca, Eva Choy, que va qualificar l’obra com “una increïble història de superació i companyonia”.

El pròxim 22 de febrer, el Cicle de Cinema de Muntanya i de Viatges 2022 es desplaçarà al teatre de Les Fontetes, a La Massana, on Miguel Àngel Garcia presentarà ‘La crida de l’Àfrica: misteris a la terra dels guerrers’.

Punt solidari
Punt solidari

Al hall de l’Auditori Nacional, hi és un estand de la fundació Muntanyencs per l’Himàlaia que, pel mòdic preu de 10 euros, ofereix cintes esportives solidàries. La recaptació d’aquests fons permetrà ajudar a aconseguir l’objectiu de fer de l’educació una eina més accessible per als habitants de la zona de l’Himàlaia. Les cintes esportives solidàries també es podran adquirir a través del lloc web www.mount4him.org.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La història d’un caiaquista invident commou l’Auditori Nacional d’Andorra