La Llotja, els peixos i mariscos més frescos a taula

Més de 40 anys de tradició han marcat la trajectòria de la peixateria i restaurant La Llotja, un establiment amb molta identitat que, des del passat novembre, és regentat per una nova gerència. Això sí, la qualitat, els sabors i la frescor, continuen essent els elements distintius d’aquest local ubicat al carrer de Santa Anna, d’Escaldes-Engordany.

Fotos: César Vidal

“Del mar al plat” és el lema que defineix a La Llotja com a establiment gastronòmic, i no hi ha cap frase o eslògan que sigui més encertat que aquest. La Llotja combina el millor d’una peixateria, amb els productes més frescos i de qualitat que et podràs emportar a casa, amb el savoir-faire d’un restaurant, en el qual tindràs l’oportunitat de degustar les exquisides varietats de peixos i mariscos que aquest local singular ofereix.

La Llotja

A banda de les referències tradicionals, com ara el pop, bonítol, rap i ostres, La Llotja destaca per tenir productes únics, com ara els canuts de Sant Carles de la Ràpita, que són navalles pescades de manera artesanal, una a una. Les angules, els salmons noruecs, els llamàntols, o els salmons bio d’Escòcia, que són espècies salvatges del tipus Label Rouge, són només algunes de les tantes opcions que la peixateria-restaurant escaldenca posa a l’abast dels seus clients.

La Llotja

A La Llotja ho fan tot amb amor, passió i dedicació, amb l’únic objectiu de fer més plaent l’experiència de degustar els millors peixos i mariscos. Amb un ambient familiar i acollidor, aquest establiment destaca, no només per la seva relació qualitat-preu, sinó per la saviesa d’en Joan, quin bagatge com a pescador fa que els comensals apreciïn els seus consells carregats de coneixement dels productes del mar. L’Anna i la Maryna, per la seva banda, t’oferiran una atenció acurada i amable, tot perquè cada segon que passis a La Llotja sigui veritablement agradable.

La Llotja

El salmó marinat i el seitó en vinagre són dos dels àpats més destacats del restaurant, ja que són propostes culinàries excepcionals que es basen en una antiga recepta familiar. Així que, si vols gaudir de plats deliciosos a La Llotja, aquestes són les nostres recomanacions per a tu. Ara bé, si el que desitges és adquirir els peixos i mariscos més frescs i la comoditat de la teva llar, el servei a domicili de La Llotja és l’opció més adequada, ja que, a banda d’aquests productes, et podran portar ostres obertes o tàrtars deliciosos.

La Llotja

Tot i que Andorra està envoltada per les muntanyes pirenaiques, La Llotja garanteix una experiència gastronòmica completa, amb la mateixa qualitat i frescor que caracteritzen als establiments més propers a les costes catalanes i franceses.

Deixa’t captivar per la màgia i singularitat d’aquest local i reserva la teva taula a través del telèfon

+376 820 912.