Els detalls de l’essència Rolex

No hi ha ningú que no conegui Rolex, icona en el món de la rellotgeria i símbol del luxe i del gran poder adquisitiu. I és que, qui no somia a tenir un d’aquests rellotges? La joieria Berna t’oferirà un servei molt més exclusiu, professional i personalitzat, gràcies a la reforma que ha dut a terme en una de les seves botigues, a l’Avinguda Meritxell, on ha donat molt més protagonisme a aquesta marca mundialment coneguda en un espai únic al món.

Fotos: César Vidal / César De Pablos

Tot i que el disseny d’aquesta marca sempre ve determinat des de la seva seu, a Suïssa, en Toni Pons va lluitar per una botiga més exclusiva, i ho va aconseguir, ja que només n’hi ha una altra al món que tingui característiques semblants, i es troba a Suïssa.

Rolex té uns dissenys corporatius propis de mobiliari, com també de l’entorn de les seves zones dins de les botigues, i ha sigut l’Eduard Ripollès, interiorista especialitzat en dissenys de joieries de gran luxe, qui els ha plasmat dins la joieria Berna. S’ha jugat amb un espai molt neutre per tal de destacar els elements de la marca, on el color verd, típic de Rolex, trenca una mica amb la monotonia. Tampoc hi falten les parets amb combinació de fusta de noguera americana i pell de color sorra, com també el llautó sulfuritzat, tipus bronze, un material envellit i recurrent en els espais Rolex.

Rellotge Rolex de la Joieria Berna