“La Veu d’un perfum”, el debut literari de Cristina Canut

El passat 10 de setembre, Cristina Canut Fernández va realitzar el seu debut com a escriptora, amb la presentació de la seva primera novel·la, “La veu d’un perfum”. Una obra literària ambientada en Andorra, que ja es troba disponible en totes les llibreries del país.

Fotos: Nelly Dedea

La Llibreria Ideïs, de l’Illa Carlemany, va ser el lloc triat per l’autora per a la presentació i la signatura d’exemplars de la seva primera novel·la. Una tarda en la qual va poder gaudir de la trobada amb els seus nous lectors, que es van interessar pels secrets de la trama i el procés de creació.

“La Veu d’un perfum” relata la història de Joan Marc Miralles, un home molt educat i elegant, que treballa com a professor de piano en l’institut de música La Llacuna, d’Andorra la Vella. Miralles va perdre la vista fa quinze anys en un accident de cotxe, en la carretera d’Oliana, i des de llavors lluita per mantenir la seva autonomia. El personatge renuncia a la idea d’enamorar-se i ajusta la seva rutina a les seves grans passions, el piano, la literatura i l’art. Però, cansat dels audiollibres i la lectura en braille, publica un anunci en el diari per a buscar una lectora personal de llibres en veu alta. A partir d’aquest moment, la història de la seva vida canvia.

“La veu d’un perfum” és un exemplar editat per Voliana Edicions i compta amb 248 pàgines que t’endinsaran en un món d’emocions contradictòries.

Cristina Canut Fernández és una dona polifacètica. Va néixer a Andorra l’any 1973. Es va graduar com a llicenciada en Ciències Econòmiques, a la universitat de Tolosa, i com a Analista Financera, a l’Institut d’Estudis Financers (IEF) de Barcelona. Va ser alumna de narrativa i novel·la de l’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la qual cosa la va impulsar a escriure la seva primera novel·la. Assegura que l’escriptura era una assignatura que tenia arrelada i que la va poder fer realitat presentant el seu primer llibre.

democrates andorra