Les novetats de Viessmann, de la mà de Jocor

Durant els dies 13 i 14 de setembre, el Roadshow Viessmann va visitar el Principat d’Andorra, per presentar la nova gamma de productes als clients professionals del país.

Fotos: César De Pablos

Viessmann Roadshow

Durant més de 50 anys, Jocor ha aconseguit fer-se un lloc com a una de les empreses de distribució de materials per a lampisteria, calefacció, climatització i ventilació més destacades del país, ja que compta amb el suport de primeríssimes marques com ara Viessmann, que va aparcar el seu camió molt a prop del centre de la capital andorrana.

Camió del Roadshow Viessmann

Es va tractar del Roadshow Viessmann, una activitat endegada per la firma alemanya per a presentar les últimes novetats als clients professionals del país, que van poder conèixer de primera mà els detalls dels sistemes de calefacció i climatització –la majoria aerotèrmics– que el fabricant ha introduït al mercat internacional, en una aposta que combina tecnologia, disseny i respecte pel medi ambient.

Explicació tècnica de viessmann

A bord de l’inconfusible camió vermell de Viessmann, els visitants van ser testimonis, en exclusiva, de les noves calderes i bombes de calor, com ara la Vitoclima 200-S Confort, que permet l’usuari regular la calefacció o l’aire condicionat a través del Wi-Fi integrat, crea fluxos 3D d’aire i ofereix una modalitat de funcionament silenciós. També, en primícia, Jocor i Viessmann hi van presentar els nous conductes Vitoair, que permeten dissenyar tot el sistema de ventilació de l’habitatge.

Al llarg d’ambdues jornades d’exhibició, els clients professionals van gaudir d’un esmorzar, gentilesa de Jocor.

Equip de calefacció d'aerotèrmia