L’humor de ‘Italino Grand Hotel’ va captivar als més petits a Escaldes-Engordany

En el marc de les activitats organitzades per l’Espai Caldes, entorn de l’exposició ‘Papers de Circ. Col·lecció Karoli’, la sala del Prat del Roure va acollir, el passat dissabte 15 de maig, l’espectacle infantil ‘Italino Grand Hotel’.

Fotos: Noelia Farias

Es tracta d’una obra familiar, dirigida per Tolo Ferrà i Jordi Magdaleno, de la Companyia La Tal. Qui renta els milers de llençols dels hotels? En l’últim soterrani del ‘Italino Grand Hotel’ està la bugaderia. Allí, un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba. Viu sol, somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva pròpia ombra. La seva connexió amb el món és a través dels altaveus de les màquines, per on dues veus d’altres treballadores de l’hotel el salven de la indiferència. Amb una comparteix companyonia i humor i l’altra, tendra i plena de llum, és una promesa d’amor. A través d’aquestes veus el protagonista de la història intueix el món i la vida… que potser en algun moment podrà veure.

Si bé l’aforament, a la sala del Prat del Roure, es va limitar a causa de la situació sanitària, els més petits van gaudir d’un gran espectacle infantil, que va durar gairebé una hora, on els riures i l’humor van ser protagonistes.

‘Papers de Circ. Col·lecció Karoli’

A la pàgina web del Comú d’Escaldes-Engordany es troben disponibles tots els tallers i activitats que es realitzen entorn de l’exposició ‘Papers de Circ. Col·lecció Karoli’, una mostra que ret homenatge al món del circ, repassant la seva història, a partir de cartells, gravats, programes, llibres, fotografies i utensilis d’artistes de les diverses disciplines circenses com ara l’acrobàcia, funambulisme, trapezi, pallassos i malabars.