Ludmilla Lacueva es va retrobar amb els seus lectors i va signar exemplars de ‘Scrap Mortal’

Després de tants dies de confinament, Ludmilla Lacueva es va retrobar novament amb els seus lectors. Dimecres passat, dia 16 de juliol, Lacueva va protagonitzar la signatura d’exemplars de la seva nova novel·la negra “Scrap Mortal”, a la Llibreria Idees de l’Illa Carlemany. El segon llibre de l’autora escaldenca, després de ‘Mort Sota Zero’, editat per Apostroph, té com a protagonista al comissari Llop, que serà l’encarregat de revelar el misteri d’un nou assassinat. Aquest exemplar té a la portada il·lustracions de l’artista, Oriol Hernández.

Fotos: César Vidal

Durant l’esdeveniment, l’autora va estar acompanyada dels seus fidels lectors, els quals van poder compartir un moment emotiu, per a parlar sobre “Scrap Mortal” i per aconseguir la signatura i la dedicatòria de Lacueva. L’escaldenca, per la seva part, confessa que, una de les coses que més ha estranyat durant el confinament, ha estat el contacte cara a cara amb els seus lectors. Quant a la resposta dels lectors, va advertir que ha estat una tarda molt emotiva, que li va permetre retrobar-se amb gent que no veia des de fa molt temps, així com conèixer nous lectors. Va afirmar que, la majoria de les persones que van fer acte de presència a la llibreria, ja han tingut l’oportunitat de llegir “Scrap Mortal”. “Ha estat una tarda molt agradable i em va encantar haver comentat alguns aspectes d’aquesta nova novel·la amb els lectors, sobretot els que estan relacionats a la trama, molts s’han sorprès, però no diré res més per a no ser spoiler”, va explicar l’autora. També va comentar que “és una bona oportunitat per a gaudir d’enriquidores xerrades i un bell moment amb la gent”.

“He decidit fer la promoció i signatura de “Scrap Mortal” en la llibreria Idees perquè per a mi és un lloc molt acollidor, on sempre t’ofereixen un tracte molt exquisit. A més, compta amb un equip molt motivat i professional, encapçalat per la Pamela Méndez, que et fan sentir com a casa” va dir l’autora. Lacueva reconeix que té previst realitzar, en les pròximes setmanes, altres activitats vinculades amb la difusió del llibre, sempre que les condicions de la pandèmia li ho permetin.

D’altra banda, l’escaldenca no es prendrà cap descans per vacances. Confessa que ja està treballant en una nova novel·la, que serà la tercera aventura del comissari Llop. Una nova història que, igual que les seves novel·les anteriors, transcorrerà a Andorra i tindrà pinzellades dels espais més tradicionals del país. Cal ressaltar que, en paral·lel, continuarà amb la promoció de “Scrap Mortal”, ja que, en haver-ho llançat en una època pròxima al confinament, ha estat complicat promocionar-lo.