Madamme Mustash va cloure l’itinerari musical d’Aravell Golf

El concert de la cantautora catalana, Madamme Mustash, va ser tota una grata sorpresa. El seu talent i l’entorn màgic del capvespre que es viu en aquesta època de l’any a Aravell Golf & Country Club, van crear l’atmosfera més càlida perquè el públic cantés cadascun dels èxits interpretats per l’artista.

Fotos: César Vidal

Madamme Mustash en concert a Aravell Golf

A la veïna província de Lleida, l’Aravell Golf & Country Club s’ha convertit en un punt de referència de l’esport, l’entreteniment i la gastronomia. Durant aquest estiu, el seu equip no ha abaixat el llistó i ha dissenyat tot un programa d’activitats lúdiques i concerts, aptes per a tot tipus de públics. El passat 27 d’agost, després de diferents recitals i presentacions, va arribar el torn de la talentosa cantant i compositora Madamme Mustach.

Públic al concert de Madamme Mustash

El domini de la guitarra, per part de l’artista catalana, va quedar evidenciat des del primer moment, però una altra de les coses que el públic va rebre amb empatia va ser la seva veu envellutada, amb la qual va interpretar temes de creació pròpia i versions de temes reconeguts, coquetejant amb el gènere del soul.

Barra de begudes al concert de Madamme Mustash

Com va passar als concerts previs, de Maria Esteban Sings Broadway, Adeline i Jack O’Diamonds, els assistents al show de Madamme Mustasch també van gaudir d’una barra privada de tapes i begudes, per complementar de la millor manera una vetllada musical envoltada per la bellesa natural de les serres del Cadí.

Públic a Aravell Golf

El pròxim concert programat en l’agenda de Madamme Mustach tindrà lloc al Baix Empordà, a la província de Girona, el pròxim 5 de setembre. Pel que fa a les activitats d’Aravell Golf & Country Club, aquest completa el seu itinerari amb la projecció de la pel·lícula “La llamada de lo salvaje”. La reserva d’entrades és disponible a través del lloc web www.amantecollection.com/entradas.