“Meeting”, connectant dos cossos a través de la mirada i la sensualitat de la dansa

Els artistes dansaires Emma Riba i Borja Fernández van protagonitzar una posada en escena carregada d’intimitat i energia, a la plaça de la Germandat, on van captivar el públic amb dues actuacions del número “Meeting”.

Fotos: César De Pablos

Com a part de l’agenda cultural del Comú de Sant Julià de Lòria, va tenir lloc la presentació de l’espectacle “Meeting”, on l’Emma Riba i el Borja Fernández, artistes de dansa contemporània, es van retrobar i van reconnectar a través del moviment del cos i l’intercanvi de mirades. Malgrat que ambdós artistes es coneixen des de la seva infància, els seus camins els han portat a destinacions molt diferents; Àustria, en el cas de l’Emma, i Espanya, en el cas del Borja. Així i tot, durant la seva mostra dansaire, va quedar demostrada la capacitat que tenen aquests artistes per a complementar-se entre si.

“Meeting”, que es tradueix de l’anglès com a “reunió”, és un nom que encaixa perfectament en aquest context, ja que remarca el retrobament entre l’Emma i el Borja, però també el de tot un país que, de mica en mica, recupera el contacte social amb els seus veïns, amics i éssers estimats. “Crec que és la dansa de la llibertat”, va expressar el Borja, qui veu amb bons ulls que, el comú lauredià i altres institucions, promoguin activitats culturals i artístiques d’aquest tipus al Principat.

En aquesta línia, l’Emma reconeix que, arran de les limitacions que imposa la pandèmia, ambdós han tingut molta més feina. “Enguany, els comuns han apostat per artistes que estiguin al país”, va manifestar l’Emma, qui espera que aquestes institucions continuïn donant suport als artistes i exponents culturals locals.

democrates andorra