Més d’una trentena d’establiments a l’Andorra a Taula 2021

El director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), Jordi Pujol, ha expressat que “creiem que la situació és una mica millor respecte a la de l’any passat”, ja que les 15es Jornades Gastronòmiques d’Andorra ‘Andorra a Taula 2021’ comptaran amb 32 participants.

Fotos: César De Pablos

Presentación Andorra a Taula

Dotze restaurants a Andorra la Vella, nou a Escaldes-Engordany, sis a La Massana, dos a Canillo, dos a Ordino i un altre a Sant Julià de Lòria conformen els 32 establiments participants, una xifra considerablement millor a la assolida el 2020 –poc més d’una vintena–, quan la pandèmia encara era una preocupació més present per al sector de l’hostaleria i la restauració. “Les xifres actuals s’assemblen a aquelles que teníem abans de la pandèmia, per la qual cosa estem una mica més a prop de la normalitat”, ha expressat el director de la UHA, Jordi Pujol, a una roda de premsa celebrada al restaurant BLU, al Centre Termolúdic Caldea, que també tindrà la seva quota de protagonisme a les Jornades Gastronòmiques, de la mà del xef Marc Navarro.

Jordi Pujol

Des del 2011, ‘Andorra a Taula’ ha estat una oportunitat per donar suport als establiments gastronòmics del Principat d’Andorra, en una època marcada per la baixa afluència de turistes. La iniciativa, en la qual diferents xefs i cuiners posen en valor els productes de temporada i de proximitat, apropa la cuina de tardor a residents i visitants, que podran gaudir, des del 30 d’octubre fins al 28 de novembre, menús que van des dels 25 euros fins al 40 euros, que podran maridar amb la cervesa Damm Inedit.

Regadera Foodie

Com a novetat, ‘Andorra a Taula’, que coincideix amb l’Andorra Shopping Festival, comptarà amb la col·laboració de la influencer gastronòmica Andrea Regadera, també coneguda com Regadera Foodie, per visibilitzar encara més les Jornades Gastronòmiques, especialment a través de les xarxes socials.