Míriam Manubens i Efrem Roca, un duet que va conquerir Les Fontetes

El passat 29 de gener, el duet Roca-Manubens va pujar a l’escenari del Teatre de Les Fontetes, a La Massana, com a part del cicle ‘La cultura no s’atura’. El saxofonista i la pianista van ser obsequiats amb una càlida ovació.

Fotos: Noelia Farías

Gairebé unes noranta persones van omplir les butaques del Teatre de Les Fontetes, encara minvat en aforament a causa de les mesures sanitàries per lluitar contra la Covid-19. Malgrat tot, això no va suposar cap impediment perquè l’Efrem Roca i la Míriam Manubens marxessin de La Massana sota una pluja d’aplaudiments.

En aquesta oportunitat, el duet Roca-Manubens es va passejar entre música de totes les èpoques, amb un repertori molt interessant que va permetre explorar tot l’univers sonor del saxòfon, instrument amb el qual l’Efrem Roca s’ha consagrat com a músic. A la bellesa acústica del saxòfon, s’hi va afegir la finesa i delicadesa de les notes del piano de la Míriam Manubens, qui també és professora d’aquest instrument a l’Institut de Música d’Andorra la Vella.

Míriam Manubens i Efrem Roca, un duet que va conquerir Les Fontetes

Aquesta no és la primera vegada que el binomi Roca-Manubens ofereix un concert a duo –i esperem que no sigui l’última–, ja que, en anteriors oportunitats, els van veure actuar al Cicle Nits Obertes, a l’església parroquial de Sant Corneli i Sant Cebrià d’Ordino; al Museu Etnogràfic Casa Cristo i a les jornades de portes obertes de l’Hotel Rosaleda.

El pròxim 24 de febrer, el Teatre de Les Fontetes tornarà a obrir les seves portes per a projectar càpsules audiovisuals amb els artistes Miquel Mercè, Joan Xandri, Yolanda Sanmarcos i Roger Lorente com a protagonistes. L’activitat tindrà lloc a les 20.00 hores.