Park Piolets, punt de partida de l’Andorra Supercar Rally més solidari

Del 22 al 25 de juliol, l’Andorra Supercar Rally va aplegar 22 ‘súper cotxes’ al Park Piolets MountainHotel & Spa, punt des del qual van marxar els pilots i els seus acompanyants cap al Principat de Mònaco.

Fotos: Clàudia Justes · Noelia Farias

Un sopar de benvinguda, al KAO Soldeu, el passat 21 de juliol, va servir com a prèvia de l’Andorra Supercar Rally, un esdeveniment pensat per a entusiastes dels vehicles esportius d’alta gamma, com ara Ferrari, Porsche, Lamborghini, Aston Martin i McLaren. Un total de 22 pilots, procedents de diferents racons d’Europa i del Principat d’Andorra, tenien com a destinació el Principat de Mònaco.

L’endemà, el bon ambient va continuar fent-se sentir des del matí, quan la Moët Terrace i els voltants del Park Piolets MountainHotel & Spa es van convertir en l’escenari d’un acte amenitzat pel locutor de Flaix Andorra, Quim Barceló. Al mateix temps, els poderosos motors dels cotxes començaven a rugir i la música marcava el compte enrere tan desitjat per tots els pilots.

Tot just abans d’onejar la bandera indicativa de la sortida dels 22 cotxes, Paul Deep, resident al Principat i organitzador de l’Andorra Supercar Rally, va lliurar un xec de 10.000 euros a la Creu Roja Andorra, que va rebre la cap d’àrea departament de voluntariat de l’entitat, Sandra Gómez. “Estic encantat que tinguem un grup d’entusiastes de l’automòbil, que tinguin la mateixa idea i que vulguin viure aquest ral·li d’aventures, no només per divertir-se, sinó també per recaptar diners per a aquesta organització benèfica tan digna, com ara la Creu Roja Andorrana”, va manifestar Deep.

L’espectacular ral·li de cotxes superesportius va cloure, oficialment, el passat 25 de juliol, quan, des de Mònaco, els pilots van tornar al Principat d’Andorra.