Park Piolets i Viviana Ferrer protagonitzen un retir de ioga singular

Connectar amb cos i ment, com mai ho has fet, és la proposta que Park Piolets MountainHotel & Spa i la yogi master Viviana Ferrer et conviden a fer durant els pròxims caps de setmana.

Fotos: César De Pablos

Viviana Ferrer

Durant el cap de setmana del 12 al 14 de març, una dotzena de persones van gaudir d’un retir de ioga amb l’experta Viviana Ferrer, on els participants van fer “un aprofundiment en el ioga, tant al vessant pràctic com al vessant teòric”, on el ioga postural, també conegut com a Asana, i el Pranayama, que se centra principalment en la respiració i la meditació, van ser el fil conductor d’una experiència relaxant i recuperadora.

Viviana Ferrer se centra en l’aspecte terapèutic del ioga i ho vincula amb la medicina tradicional xinesa

Viviana Ferrer al mig del saló

Entrats gairebé en l’època primaveral, l’experta en medicina xinesa revela que, durant aquest moment de l’any, els òrgans a treballar són el fetge i la vesícula biliar, que solen acumular estres a partir de la rutina diària de cada persona. “En aquestes sessions, des d’un punt de vista teòric, explico quins hàbits i rutines d’alimentació són més adequades durant la primavera. També explico el perquè de cada tècnica, les basses del ioga, la tècnica de respiració”, detalla Ferrer, qui remarca la importància de veure el ioga com a un sistema, com a una filosofia, i no només com a una pràctica postural aïllada.

RECONNEXIÓ I INSPIRACIÓ

“Un retir de ioga també és per a inspirar-se”, expressa la Viviana Ferrer; precisament, aquesta premissa va ser refermada per cadascun dels participants, que van trobar en el retir una oportunitat per reconnectar amb si mateixos i aprendre a viure bé. I és que aquesta experiència no només va constar de sessions de ioga i meditació, sinó també amb moments de relaxació al Park Spa Mountain Wellness Club, una gastronomia de primer nivell i excursions a les idíl·liques muntanyes del Principat.

Visitants a la classe de ioga

El primer retir ha estat tot un èxit i, des del Park Piolets MountainHotel & Spa, veuen amb bons ulls les sessions programades per als caps de setmana del 19 al 21 de març, del 2 al 4 d’abril i del 9 a l’11 d’abril, per a les quals caldrà reservar a través del telèfon 871 787 o del correu electrònic parkpiolets@parkpiolets.ad.