(+Fotos) Princiesport reuneix 120 persones al seu torneig de pàdel d’estiu

60 parelles van disputar, durant tot un cap de setmana, el Torneig de Pàdel Princiesport d’Estiu 2022, en el qual es van repartir més de 1.500 euros en premis i sorpreses per als participants.

Fotos: Xavi Pujol/Dona Secret

Torneig de pàdel a Princiesport

Entre els dies 15 i 16 de juliol, 120 jugadors es van animar a posar les seves habilitats a prova durant el Torneig de Pàdel Princiesport d’Estiu 2022, competició en la qual els esportistes, a banda dels seus contrincants, també van haver de vèncer l’onada de calor que va assotar el Principat durant aquell cap de setmana.

Torneig de pàdel a Princiesport

Els participants es van dividir en set categories diferents. Quant a la categoria 1a Masculina, la dupla guanyadora va ser la conformada per Shugart Puchalvert i la Cristina Balà, mentre que la 2a Masculina va ser dominada per Iker Pereira i José Luis Pereira. Alèxia Cartaña i Geòrgia Cervós van ser les campiones de la 2a Femenina, al mateix temps que Maria Grau i Arics s’emportaven els màxims honors de la 3a Femenina. En la 2a Mixta, els campions van ser Eduard Juste i Mònica Grau, mentre que Walter i Nati Pili es van consagrar en la 3a Mixta. Finalment, Sergi Zamora i Andrés Vanegas van alçar el trofeu com els millors jugadors de la 3a Masculina.

Torneig de pàdel a Princiesport
Cloenda amb el millor ambient

Al llarg del torneig, celebrat a les pistes més conegudes del país, els assistents no només van gaudir d’una exhibició esportiva de qualitat, sinó també de la bona música i ambient immillorable del “Terraceo Princiesport”, una proposta pensada per a passar-s’ho d’allò més bé a la terrassa del club. A més a més, aquest espai es pot llogar i reservar per a esdeveniments privats.

Torneig de pàdel a Princiesport

Allà, on els presents s’hi van refrescar amb la barra lliure de cerveses, hi va tenir lloc la molt animada festa de cloenda, en la qual el DJ John Holt va punxar les mescles electròniques més enèrgiques.

DJ al Torneig de pàdel a Princiesport

Arran de l’èxit aconseguit a aquesta convocatòria, per a la qual fins i tot hi va haver llista d’espera, Princiesport organitzarà un torneig obert entre els dies 29 d’agost i 1 de setembre, en horari vespertí (de 18 a 23 hores), en què es preveu penjar el cartell de ‘places exhaurides’ molt aviat. Les reserves es podran fer a la recepció del club, al núm. 105 de l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Princiesport reuneix 120 persones al seu torneig de pàdel d’estiu