Especial activitats d’estiu: què fer a Encamp

Deixa’t sorprendre a la parròquia d’Encamp amb aquestes cinc opcions que et permetran descobrir la seva vessant més enèrgica. Pel seu entorn i instal·lacions esportives, Encamp és una de les parròquies més actives, tant per atletes experts com per a famílies i esportistes aficionats. Aquest estiu no deixis de descobrir què et pot oferir Encamp.

Fotos: visitandorra.com
El Camí Hidroelèctric d’Engolasters

Durant la visita al MW Museu de l’Electricitat, pots fer el recorregut del Camí Hidroelèctric d’Engolasters, al voltant del llac. Coneixeràs les construccions i estructures de la presa hidroelèctrica en un agradable passeig d’hora i mitja. El camí és planer i sense complicacions, per la qual cosa és ideal per a tota la família, ja que, a banda de gaudir d’un entorn natural envejable, comptaràs amb la guia de professionals qualificats. Només cal fer la teva reserva a través de www.fedacultura.ad o trucar al telèfon +376 739 111 per a demanar més informació.

Una capbussada a la piscina de La Mola

Durant l’estiu, la piscina exterior de La Mola és una de les atraccions més esperades per locals i turistes, ja que dona el toc necessari de frescor a l’època més calorosa de l’any. Des dels primers dies de juliol i fins al 7 de setembre, podràs gaudir d’una bona remullada. L’entrada és de, només 4,60 euros per als adults, i de 2,60 euros per als infants i majors de 65 anys, així que no hi ha cap excusa per passar-t’ho bé. Troba més informació a www.encamp.ad.

piscina de la mola

Puja al Funicamp i visita els paisatges més idíl·lics

Grandvalira obrirà les seves portes, a partir del primer cap de setmana de juliol. El Funicamp és una de les alternatives més esperades, ja que ofereix un viatge panoràmic, de 25 minuts, per la Vall dels Cortals, des de la base a 1.300 m, fins als 2.502 m. Des d’allí podràs fer excursions, senderisme i rutes amb bicicleta de muntanya. També podràs visitar el llac de Pessons, mitjançant el servei de Grandvalira Mountain Guides. Coneixeràs les muntanyes d’Andorra amb guies experts, que adaptaran el seu ritme al nivell o estat físic del grup.

Funicamp Encamp

Escalada d’alta muntanya un sopar delectant

Si el que et mou és l’adrenalina i les emocions intenses, Grandvalira posa al teu abast una excursió que consisteix en fer escalada en parets d’alta muntanya als sectors de Pas de la Casa i Grau Roig. El recorregut requereix experiència bàsica prèvia en escalada i un tipus del calçat específic, però els trajectes són perfectament adaptables a tots els nivells dels participants. Després de gaudir d’aquesta experiència esportiva, en un entorn escarpat i salvatge, podràs relaxar-te mentre gaudeixes d’un àpat al restaurant Llac de Pessons. Aquesta és una activitat adreçada a un màxim de 2 persones.

llac de pessons

Ruta de BTT pel Camí de les Pardines

Aquesta ruta és ideal per fer-la amb amics o amb la família, ja que és gairebé plana. Amb només 10 metres de desnivell, aquest recorregut de 3 quilòmetres és idoni per fer una passejada tranquil·la i gaudir de vistes panoràmiques sobre el poble d’Encamp, al mateix temps que entres en contacte directe amb la natura.  Aquesta ruta va de l’aparcament de la Borda de les Pardines, a 1.630 metres d’altitud, fins al llac d’Engolasters, situat a 1.620 metres.

Ruta BTT