Especial activitats d’estiu: Escaldes-Engordany

Si ets amant de la naturalesa i les activitats a l’aire lliure podràs gaudir de l’àmplia xarxa de senderes i rutes, perfectament senyalitzades, i amb diferents nivells de dificultat, que ofereix la parròquia d’Escaldes.

Fotos: visitandorra.com
Vall del Madriu

Un recorregut que et permetrà conèixer l’espectacular Parc Natural de la Vall del Madriu-Perafita-Claror declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2004 gràcies a l’equilibri existent entre l’activitat humana i la naturalesa. Podràs gaudir d’un entorn natural de característiques úniques. Es tracta d’una excursió que no presenta dificultats tècniques, però que requereix un bon estat físic a causa de la distància i desnivell del camí.

Ruta CORONALLACS

La Coronallacs és una ruta de senderisme circular que connecta els quatre refugis guardats d’alta muntanya, que existeixen al Principat d’Andorra. Recorreràs 92 quilòmetres de paisatges de muntanya i les vistes més espectaculars de la vall. La ruta es divideix en 5 etapes llargues. El nivell de dificultat del recorregut és mig-alt d’acord amb el tram. El punt de partida és Escaldes-Engordany.

Coronallacs

Llac d’Engolasters

Si accedeixes al llac d’Engolasters, des d’Escaldes-Engordany, has de prendre la carretera d’Engolasters, que passa per davant de l’església de Sant Miquel  d’Engolasters. El vehicle has de deixar-ho a l’aparcament, situat a pocs metres del llac. Una vegada allí podràs gaudir de l’increïble paisatge que ofereix el llac. També podràs degustar dels millors plats en el restaurant “Llac i Cel” situat als peus del llac.

Llac d'Engolasters

Bosc Aventura

Si t’agrada l’aventura podràs accedir al Bosc Aventura, amb tirolines i ponts. Un sector habilitat per a tota la família. Disposa de diversos serveis: zona de Pic-Nic, d’hamaca, de lectura, circuits de BTT, entre altres. Més informació www.boscaventurandorra.com

Bosc d'Aventura
Visita el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE)

Conserva i difon dues col·leccions permanents de l’artista Josep Viladomat i les maquetes dels béns patrimonials més destacats de l’art romànic del país. Durant el 2019 va ser el tercer museu més concorregut d’Andorra amb més de 16.000 visitants. Des de finals de juny a finals de setembre, presentarà l’exposició “Art en Vinil”, amb més de 300 portades originals de discs procedents d’una col·lecció particular, amb noms destacats com ara Picasso i Miró o Nirvana, John Lennon o David Bowie.

CAEE