Especial activitats d’estiu: alta muntanya a La Massana

Deixa’t sorprendre a La Massana, la parròquia on podràs viure experiències d’alçada d’allò més emocionants i úniques. T’ho perdràs?

Deixa’t sorprendre, viu “Experiències d’alçada”

Durant tot el mes de juny, la Massana t’ofereix 6 activitats de muntanya, totalment gratuïtes, de la mà dels millors guies de muntanya del país. Totes les propostes tindran com a escenari principal, la muntanya i els camins de la Massana.

Seran quatre caps de setmana d’intensa activitat

Xavi Bonatti, et portarà a recórrer els cims més importants de la vall de la Massana, per a descobrir els paisatges més increïbles. Si vols fer excursions més interpretatives, per a estudiar en major profunditat el patrimoni natural i cultural de les muntanyes de la Massana, Gil Riba serà l’encàrrec de fer-ho. Però, això no és tot, Inka Bellés, et portarà a recórrer diferents circuits, que et faran descobrir i degustar els productes locals més encantadors de la parròquia. Per als qui necessitin aventura i adrenalina, Carlos Paredes i Pascal Anción, et proposen vuit rutes de muntanyes per a fer en BTT. I com si tot això fos poc, Bianca Meeuwissen et convida a realitzar classes de meditació a l’aire lliure i Adriana Brugulat, ioga per a relaxar i alleujar l’estrès.  Més informació a www.lamassana.com.

Xavi Bonatti

Mountain Park de Vallnord Pal-Arinsal

Gaudeix d’un espectacular estiu en el mountain park de Vallnord Pal-Arinsal. Disposa d’una variada oferta d’activitats a l’aire lliure, tant per a adults com per a nens, un parc de cordes, karting, circuits d’orientació, buggies, Bike Park, etc. Descobreix més a www.vallnordpalarinsal.com.

Vallnord Pal Arinsal

Pitch & Putt a Xixerella

Xixerella Park disposa d’un camp de Pitch & Putt de 18 forats. Un recorregut amb un disseny cuidat per a gaudir de la naturalesa respectant el medi ambient.

Golf Xixerella

El Museu la Massana Còmic

Un espai de culte per a tots aquells amants de la historieta, situat en la plaça de les Fontetes de la Massana. Acull exposicions temàtiques de creadors internacionals, taules rodones amb la presència dels autors, projeccions de pel·lícules, tallers i activitats relacionades amb el món del còmic. A partir del 16 de juny, aquest recinte acull l’exposició “Astèrix, als orígens del mite”.

Museu del Còmic