Especial activitats d’estiu: Sant Julià de Lòria

La parròquia laurediana presenta una cara divertida i amena per a aquest estiu, amb opcions ideals per a gaudir del bon temps en família i amb amics.

Un recorregut màgic per la Vall del Madriu-Perafita-Claror

La Vall del Madriu Perafita Claror és un paisatge únic dins dels Pirineus, no només per la seva bellesa i importància natural, sinó per ser un patrimoni de la humanitat reconegut per la UNESCO. Des de Sant Julià de Lòria, podràs fer un recorregut de baixa dificultat des del pàrquing de les pistes de la Rabassa. La distància és de 15,8 km, amb 1.405 m de desnivell.

Refresca’t a la nova platja fluvial

Una novetat que porta l’estiu és la pròxima inauguració de la platja fluvial, situada al Prat del Senzill, molt a prop del parc infantil. L’anomenada Cala Laurediana comptarà amb zones de descans i un servei de bar. Aquest espai a partir de finals del mes de juny fins al 7 de setembre, de les 10 h a les 20 h. Entades adults 3 € / infants 2 €.

Platja fluvial
Gaudeix d’una jornada diferent amb els animals de la granja

A la cota 2.000 de Naturlandia, els infants es podran divertir a la granja escola, on interactuaran amb diferents animals. Aquesta activitat, ideal para tota la família, està inclosa amb l’entrada única. Recorda que Naturlandia obre les seves portes des del 27 de juny fins al 13 de setembre.

Naturlandia

Fes activitats divertides a la cota 1.600 de Naturlandia

Posar a prova l’equilibri a l’sky trail més gran d’Europa, practicar la punteria amb l’arc o baixar pel tobogan de natura més llarg del món, són de les coses més divertides que podràs fer a la cota 1.600 de Naturlandia. Pensat com un espai familiar i d’esbarjo, hi ha circuits de buggies per a nens, llits elàstics i molt més.

Naturlandia

Natura i art als Jardins de Juberri

És un petit espai natural amb ànima pròpia, que acull diferents escultures, moltes d’elles d’animals, com ara cavalls, elefants, estruços, óssos i, fins i tot, dinosaures. Els Jardins de Juberri et permeten apreciar la natura des d’una perspectiva diferent, ja que es respira un ambient de tranquil·litat com a pocs llocs es pot fer.

Juberri