Shopping, gastronomia i concerts al Tast Músic del Centre Històric

La batucada de l’agrupació Buskant el To va inaugurar el Tast Músic 2022, una activitat organitzada per l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, amb l’objectiu de dinamitzar aquest espai de la capital.

Fotos: César De Pablos

L’octubre és, tradicionalment, una època de poc moviment a les zones comercials de tot el país, motiu pel qual l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella va pensar-ne en una solució.

El Tast Músic va ser una primera prova amb la qual els visitants del Centre Històric de la capital es van quedar molt a gust, ja que els hi va permetre gaudir de bones tapes, una gratificant experiència de compres i un itinerari musical que va començar amb un recorregut del grup de batucada Buskant el To, que va animar diferents indrets d’aquest nucli, com ara la Plaça Guillemó, la plaça Rebés, la placeta Sant Esteve i l’avinguda Príncept Benlloch.

Precisament, aquests indrets també van acollir presentacions d’artistes locals, com ara la banda Freyja, la cantant Ishtar Ruiz, l’agrupació Slide Acustic Covers, els rockers Manu & The Vodka’s i el saxofonista i vocalista Guillem Tudó.

Cal destacar que, durant aquell cap de setmana, entre els dies 7 i 8 d’octubre, més de 60 establiments de restauració es van sumar per a crear plats especials per a l’ocasió. A més a més, l’associació va impulsar un concurs a Instagram, amb el qual els visitants van optar per un premi que va consistir en un lot de productes dels comerços del Centre Històric.