Soldeu va vibrar amb els poderosos motors de Lamborghini i Bentley

Andbank, Sport Hotels Hermitage & Spa, Lamborghini i Bentley van unir esforços per oferir una experiència, única i exclusiva, a diferents convidats especials, entre els quals van destacar clients de l’entitat financera i personalitats com ara l’humorista Javi Sancho.

Fotos: César De Pablos

Conduir un Lamborghini o un Bentley, és un plaer que no tots poden gaudir-ne, ja que són cotxes tan exclusius que resulta difícil trobar-se’ls a la carretera. No obstant això, alguns convidats especials, com ara l’humorista espanyol Javi Sancho i part dels clients més selectes d’Andbank, van poder viure una experiència única, a bord dels Lamborghini Huracan EVO, Lamborghini Urus, Bentley Continental GT i Bentley Bentayga, vehicles comercialitzats a Barcelona sota el segell del prestigiós Grup QUADIS.

Durant la jornada, els conductors van posar a prova la potència i el rendiment dels quatre “súper cotxes”, en un recorregut que va anar des de l’hotel Hermitage fins al Port d’Envalira, en el qual van poder apreciar les agradables vistes de les muntanyes andorranes, així com totes les prestacions dels luxosos vehicles. El president del Grup Calbó i propietari de l’hotel, Josep Areny, va participar de l’activitat, a la qual van assistir Ariadna Verge, directora de negoci de QUADIS; Pau Coll, manager de Bentley i Lamborghini Barcelona; Josep Maria Cabanes, sotsdirector general de Banca País d’Andbank i Jose Luís Martí Lara, managing director de Banca Privada de l’entitat financera.

D’altra banda, al lobby del luxós hotel, els assistents van conèixer, de primeríssima mà, les luxoses peces de la firma rellotgera Roger Dubuis, reconeguda per dissenyar un rellotge amb la col·laboració de Lamborghini i un altre amb el suport de Pirelli. El primer es tracta de l’Excalibur Huracan, de 45 mm de diàmetre, que evoca l’estètica del fabricant italià de cotxes amb siluetes, formes i textures, pròpies del Lamborghini Huracan.

Mentrestant, els rellotges que Pirelli i Roger Dubuis van dissenyar són el resultat d’una relació que data del 2017, quan ambdues marques van conjugar els seus coneixements tècnics i enginyeria per donar llum a peces realment icòniques i exclusives. Cada rellotge, creat pel binomi Pirelli i Roger Dubuis, és una autèntica obra d’art, ja que les seves corretges estan fabricades a partir d’incrustacions de pneumàtics Pirelli, utilitzats per pilots professionals que van guanyar les seves respectives curses.