Vets Fontblanca, el fruit d’una amistat enfortida per la passió pels animals

Diuen que l’amor és la millor medicina i que és capaç de curar tota mena de mals. Malgrat que per a alguns aquesta premissa no es compleixi al peu de la lletra, l’amor envers els animals i una amistat de 17 anys són els ingredients que donen vida a la clínica veterinària Vets Fontblanca, situada a La Massana, on cada mascota és tractada de manera molt especial.

Fotos: César Vidal

Laura Pascual, Bea Linde i Celsa Taboas són tres companyes i amigues, amb àmplia trajectòria en diversos camps de la salut animal, quina amistat i desig d’ajudar les mascotes les va animar a fer un pas endavant. La Laura té més de 20 anys d’experiència en dermatologia, cardiologia i medicina interna, mentre que la Bea és una veterinària amb 20 anys de carrera i és especialista en traumatologia, cirurgia i fisioteràpia. La Celsa, que completa aquest trinomi, té 25 anys d’experiència com a auxiliar de veterinària i assistent de quiròfan. Totes elles són el motor que impulsa la clínica veterinària Vets Fontblanca, oberta des del passat mes de setembre, als baixos de l’edifici Acàcia, ubicat a l’avinguda de Sant Antoni, núm. 39, de La Massana.

Entusiastes per naturalesa i veterinàries per vocació, aquestes professionals han volgut unir esforços per a remar fins al mateix destí: dotar a la parròquia massanenca d’una clínica de confiança on tractar les seves mascotes, on rebin l’amor, l’atenció i el tracte acurat que més necessitin a cada moment. A banda d’aquests valors, Vets Fontblanca compta amb material mèdic d’última tecnologia, com ara equipaments d’ecografia, dispositius d’anestesiologia, màquines digitals de radiologia i monitors de constants vitals, que serveixen per donar una atenció impecable, tant a les sales de consulta, com al quiròfan o l’àrea de cures i hospitalització.

Si hi ha quelcom que enforteix el lligam d’amistat que uneix la Laura, la Bea i la Celsa, és precisament la dedicació i el respecte per la vida animal, motiu pel qual han volgut iniciar un projecte destinat a atendre als gossos que presten serveis especials al Principat d’Andorra, amb packs realment atractius i molt complets. La transparència ètica i professional és una altra de les màximes que regeix la clínica veterinària Vets Fontblanca, que vetlla pel benestar de la teva mascota, parant especial atenció en el fet que el tractament seleccionat sigui el més adequat per a la seva salut.

Amb una àrea d’urgències que presta servei durant les 24 hores, Vets Fontblanca busca posicionar-se com a un referent de la medicina veterinària integrativa, fent un equilibri entre la medicina clàssica i tècniques alternatives que puguin millorar els diferents processos de recuperació de cada animal. En aquest sentit, la clínica compta amb aliments i probiòtics de marques premium exclusives veterinàries, perquè la teva mascota gaudeixi de productes realment nutritius i acords amb les seves necessitats.

És un fet que, des del passat setembre, La Massana té tres parells de mans amigues, totalment disposades a cuidar de la teva mascota com si fos un altre membre de la família.