Vets Fontblanca, amb les portes obertes per a rebre la teva mascota

Des del passat 9 de setembre, les mascotes de La Massana ja compten amb l’atenció professional de la clínica veterinària Vets Fontblanca, que llueix unes instal·lacions modernes i equipaments de la més alta tecnologia, tot per a oferir la millor atenció als companys més fidels de la família.

Fotos: César De Pablos

Després d’alguns dies d’expectativa, l’espera ha arribat a la seva fi. La clínica veterinària Vets Fontblanca va obrir les seves portes per oferir una atenció integral i completa a les mascotes, amb un ventall de serveis especialment dissenyats per a mantenir el benestar dels animals. Ubicada l’avinguda de Sant Antoni, núm. 39, de La Massana, la nova clínica veterinària és la materialització del somni de tres especialistes, amb més de 25 anys d’experiència.

Laura Pascual, amb formació en dermatologia, cardiologia i medicina interna; Bea Linde, especialista en traumatologia, cirurgia i fisioteràpia, i Celsa Taboas, auxiliar de veterinària i assistent de quiròfan, donen vida a les modernes instal·lacions de Vets Fontblanca, que compten amb tecnologia capdavantera, i de la més alta qualitat, perquè, una vegada terminada la visita, només et preocupis per gaudir de moments únics i especials amb la teva mascota.

La clínica veterinària Vets Fontblanca compta amb un servei de traumatologia, on s’atenen els animals amb patologies traumatològiques o ortopèdiques, com ara fractures o trencament de lligaments. Igualment, posa a l’abast dels pacients un servei d’odontologia per a preservar la salut dental de les mascotes, quelcom que resulta molt important per a evitar malalties com ara la gingivitis o la periodontitis que, en moltes ocasions, poden evolucionar a patologies de major gravetat i complexitat. D’altra banda, una àmplia gamma d’aliments de fórmules veterinàries de Royal Canin i Hills, les referències naturals de la marca Natural Greatness i els productes bio de la marca italiana Schesir, complementen el ventall d’opcions disponibles perquè el teu company tingui l’alimentació més equilibrada.

L’acurada, minuciosa i ràpida avaluació de valors hematològics i de bioquímica sanguínia juguen un rol fonamental en la prevenció i tractament de diferents patologies, motiu pel qual, comptar amb un laboratori in situ, és un avantatge pel qual destaca aquest centre veterinari, que també fa servir diferents equipaments d’ecografia i radiologia d’última generació. Els serveis d’oftalmologia, dermatologia, cardiologia i fisioteràpia complementen l’oferta d’aquest recinte, així com unes sales de consultes que resulten acollidores, tant per als amos com per als animals.

Pel que fa a les cirurgies, la clínica veterinària compta amb un quiròfan ideal per a diferents intervencions generals o d’urgència, com ara cesàries, dilatació-torsió gàstrica, atenció de mossegades, esterilitzacions, extracció o extirpació de tumors, entre altres pràctiques quirúrgiques. I, si la teva mascota ho requereix, a l’àrea d’hospitalització podrà rebre la millor de les atencions fins que arribi el moment de tornar a casa.

Tant si tens un gat o un gos, com si tens un conill o una fura, a Vets Fontblanca són conscients que la teva mascota és el més important. És per això que els seus professionals veterinaris ofereixen un servei d’atenció a domicili i un altre d’urgències durant les 24 hores, a través del telèfon +376 640 810, amb el màxim de seriositat, sinceritat i empatia, envers cada pacient, perquè a aquesta clínica veterinària les mascotes no són vistes com a animals, sinó com veritables membres de la família.

Clínica Veterinària Vets Fontblanca | Av. Sant Antoni, 39. Edifici Acàcia. Baixos. AD400 La Massana

Telèfon: +376 840 810 | Urgències: +376 640 810 | www.vetsfontblanca.com