Avui sortim: recomanacions per començar el mes d’octubre millor impossible

Avui sortim: comença octubre. I quina millor manera per començar la tardor que gaudint d’aquestes recomanacions d’oci i gastronòmiques que et presentem.

Andorra a Taula a la terrassa del restaurant Plat’In

Per primera vegada, el xef Sébastien Besnier i el restaurant Plat’In, ens ofereixen una agradable terrassa, per a gaudir dels exquisits menús, Plat’In, executiu i degustació; amb una cuina bistró mediterrània, de primeríssima qualitat, que utilitza els millors productes frescos i naturals. El bon temps ens ha acompanyat recentment i hem d’aprofitar-lo al màxim.

El tracte proper i professional del Sébastien i el seu equip és la seva carta de presentació i us convida a apreciar aquest restaurant, que participarà en la 13a edició de les jornades gastronòmiques “Andorra a Taula”, el pròxim mes de novembre. Tot i que el plat estrella que proposarà és encara un misteri, estem segurs que el restaurant Plat’In no ens decebrà. Reserva la teva taula des de ja!

De compres al Vide Dressing de tardor

L’èxit del Vide Dressing de La Massana ha estat de tal magnitud, que continua captivant una immensa quantitat de visitants, tant turistes com residents. De l’11 al 13 d’octubre, la sala La Closeta del Comú de la Massana, acollirà aquest mercat de roba i complements de segona mà, en la seva edició de tardor.

Amb entrada lliure, el Vide Dressing d’enguany, promet ser una opció adient i divertida per renovar el teu armari a preus molt assequibles, sense deixar de banda el compromís de respecte i sostenibilitat amb el medi ambient.

Vide DressingPura gastronomia a La Massana Fogons

La parròquia massanenca no para d’oferir-nos opcions divertides per a gaudir amb els amics i la família. En aquesta oportunitat, ens presenta la 12a edició de les Jornades Gastronòmiques ‘La Massana Fogons’, on la cuina de tardor vindrà amb les piles recarregades per a enlluernar els comensals del país. Seran 15 els restaurants que hi participaran, distribuïts en el centre de La Massana i els pobles d’Anyós, Erts, Pal, Sispony, Arinsal, L’Aldosa i Xixerella.

Restaurant La Massana FogonsCuidem la nostra pell a Dermandtek

Després d’un merescut descans d’estiu, resulta necessari que tornem a donar-li una miqueta d’afecte a la nostra pell. Dermandtek ens ofereix el “pack” Col·lagen Plus, que combina radiofreqüència amb ultrasons i la tècnica microneedling, per aconseguir activar la nostra producció de col·lagen i elastina, tenir uns contorns més definits, refermar la nostra pell i rejovenir el rostre. Durant tot el mes d’octubre, Dermandtek tindrà un preu especial en aquest pack, així que no t’ho perdis i reserva les teves hores al telèfon +376 886 100.

Dermandtek