La sofisticació i excel·lència de Leo Pizzo

Per a Leo Pizzo, la fraseMade in Italy és sinònim de creativitat i excel·lència, gràcies a la consciència en l’ús de les matèries primeres, la sofisticació dels seus dissenys i el minuciós art d’orfebreria que hi ha darrere de cada peça. Repassem algunes de les joies que la firma italiana ens proposa per aquestes festes.

Anell Cigne: Confeccionat en or blanc de 18 quirats i diamants de tall brillant, aquest anell mostra la mestria artesana pròpia de Valenza. Un exemplar únic! Preu: 9.135 €.

Arracades Cigne: Simulant les siluetes de les ales d’un cigne, aquestes arracades destaquen per la seva excelsa bellesa, gràcies a la delicada disposició dels diamants de tall brillant sobre l’estructura d’or blanc de 18 quirats.

Penjoll i braçalet Cigne: Continuant amb la mateixa estètica característica del cigne, aquest conjunt de polsera semirígida i collaret semirígid, elaborat amb or blanc de 18 quirats i diamants de tall brillant disposats en navette, és tot el que necessites per lluir radiant i elegant.

Anells Kate: De la col·lecció Colore, aquestes peces de Leo Pizzo són confeccionades en or blanc de 18 quirats, amb una bella pedra de color com a protagonista (robí, safir o maragda); al voltant d’aquesta, hi ha diamants naturals amb tall de brillant.

Arracades de safir i diamants: El complement ideal per a afegir brillantor i elegància a un look festiu.