Andorra es prepara per a la gran obertura del Sapori d’Italia

Amb la valuosa col·laboració de Lavazza i del Grup Becier, el ristorante i pizzeria Sapori d’Italia prepara la seva gran obertura al Principat d’Andorra, per oferir un servei de qualitat i els millors sabors de la gastronomia italiana.

Pasta italiana sapori d'italiaEl local, d’aspecte minimalista però modern, té totes les qualitats d’un restaurant de luxe i, per descomptat, es podrà trobar tota mena d’especialitats típiques del país de la bota, com ara els risottos, les pastes i les mundialment famoses pizzes.

Sala sapori d'italiaCreat pels mateixos fundadors de la cadena de restaurants Dolce Vita, el Sapori d’Italia tindrà un concepte innovador per al mercat andorrà, sota la direcció del xef Marco Castiglione, que va ser reconegut anteriorment per les seves pizzes d’alta qualitat.

Risotto sapori d'italiaL’assistència a la inauguració s’ha de confirmar pel telèfon +376 372 010 o pel perfil d’Instagram @and_saporiditalia. L’acte tindrà lloc el pròxim divendres, dia 9 de novembre a les 20.30 hores, al local del restaurant ubicat al carrer Baixada del Molí 3, d’Andorra la Vella.

Flyer sapori d'italia