La 8a Cursa de la Dona és cada vegada més a prop

El pròxim diumenge, dia 3 de juny, a les 10 hores, tindrà lloc la vuitena edició de la Cursa de la Dona. Una jornada que, a banda de ser un espai esportiu molt entretingut, donarà suport a totes les dones afectades pel càncer de mama.

Vista de la Cursa de la Dona 2017
Foto: Nelly Dedea/Arxiu

Actualment, la “cursa rosada” compta amb un gran nombre de persones inscrites, però encara tens la possibilitat de fer part d’aquest esdeveniment solidari per a totes les edats, que enguany tindrà un circuit únic i excepcional de 2,7 km, a causa de les obres de construcció a la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Nena amb premis de la Cursa de la Dona 2017
Foto: Nelly Dedea/Arxiu

Dona Secret és patrocinador oficial de la 8a Cursa de la Dona, i com sempre, farem una gran cobertura de l’esdeveniment.

L’Associació de Dones d’Andorra (ADA) i el Club Atletisme Valls Andorra (CAVA) són els encarregats de l’organització, mentre que MoraBanc, Illa Carlemany, Perfumeria Júlia, Farmàcia Galeno, Lolë, Dermandtek, Yoga Ki, Viladomat, Caprabo i el Comú d’Escaldes-Engordany se sumen com a patrocinadors.

Guanyadores de la Cursa de la Dona 2017
Foto: Nelly Dedea/Arxiu

La data límit per fer la inscripció en línia és l’1 de juny, a les 23.59 hores, a través del següent enllaç: INSCRIPCIONS CURSA DE LA DONA 2018. També, des del dimarts 29 de maig fins al divendres 1 de juny, de 18 a 20 hores; i el dissabte 2 de juny, d’11 a 14 hores, es podrà fer la sol·licitud d’inscripció i recollir les samarretes i dorsals a l’estand de la cursa a l’Illa Carlemany.

Mapa de la Cursa de la Dona 2018