Una obra d’art a casa teva que canvia cada trimestre

Una obra d’art a casa teva que canvia cada trimestre durant un any. L’associació grup de creació la  xarranca, amb l’objectiu de promocionar l’art a Andorra i als seus artistes, engega aquest nou projecte.

 Text: La xarranca Fotos: Montserrat Altimiras

El Circuit consisteix en un abonament de 150€ /any, per  rebre a casa teva  4 obres d’art. Podràs gaudir de cada una d’elles al llarg d’un trimestre. Així cada trimestre t’arribarà una  obra diferent i la que tu tenies passarà a una altra casa.

Les obres són de mides reduïdes, màxim de 60 x 60  x 15 cm per format  pla i de 65 x 50 x 50 cm per volum i  estan  valorades entre 400 i 750€.

Aquest primer  any només podem oferir  8 abonaments, hi haurà dos circuits independents , per tant s’adjudicaran  per ordre estricte d’inscripció.

Els dos circuits són independents i tancats per això no oferim la possibilitat d’intercanviar les obres. Podràs triar el circuit que més t’agradi, sempre i quan hi hagi disponibilitat. Els circuits seran exposats  en el vestíbul del Centre Cultural la Llacuna del 17 al 31 d’octubre  i en  l’espai la Peixera del 2 al 14 de novembre.

PUC VEURE LES OBRES EXPOSADES?
Les obres estaran exposades a:

–     Del 17 al 30 d’octubre 2020 al vestíbul del Centre Cultural la Llacuna.  –  Del 1 al 14 de novembre a l’espai la “Peixera”, sota l’Art al Roc.

Tot i que amb aquest projecte volem crear la complicitat que pugui sorgir entre l’obra i l’espectador en la intimitat de la llar, considerem que és molt important fer el pas previ de promocionar l’artista andorrà i permetre que el seu treball surti més enllà del circuit tancat que porta l’obra de casa en casa.                                                                                                                                             

COM FAIG LA INSCRIPCIÓ?

Si estàs interessat t’has  de posar en contacte amb LA XARRANCA, per e-mail: xarranca.artistes@gmail.com, amb l’assumpte:  CIRCUL’ART, CONVIDA L’ART A CASA TEVA .

Se’t  comunicarà si hi ha disponibilitat i se’t farà arribar la documentació corresponent, que haurem de rebre omplerta en el termini màxim d’una setmana ( a partir de la data d’enviament de la documentació).

COM ARRIBA L’OBRA A CASA TEVA?

A partir de la teva disponibilitat horària acordarem durant la primera setmana del trimestre  dia i hora per portar-te l’obra a casa.

L’obra ve amb el seu passaport, que és el document  on hi ha els detalls de l’obra i de l’artista i protegida amb un embalatge sòlid de fusta que pots conservar  com a peu  de l’escultura, o guardar-la fins a finalitzar el trimestre quan t’arribarà la següent obra.

Al finalitzar el trimestre, passarem a  recollir l’obra. El transport de la mateixa la realitzarà l’artista, per tenir un petit contacte amb vosaltres i verificar l’estat de l’obra abans d’embalar-la.

 

democrates andorra