AnyósPark, l’opció idònia perquè gaudeixis d’un moment “Delizioso”

El complex AnyósPark – The Mountain & Wellness Resort et convida a descobrir la millor gastronomia local i internacional, amb els detalls ben pensats i elaborats de la xef executiva Jessica P. Martino.

Fotos: AnyósPark 

Delizioso és el nom d’un dels quatre restaurants que conformen l’oferta gastronòmica d’ AnyósPark – The Mountain & Wellness Resort, un dels recintes més atractius del Principat d’Andorra per a gaudir d’una escapada romàntica, recreativa o esportiva, en un entorn muntanyós digne d’apreciar. La carta del Delizioso, amb creacions culinàries molt inspiradores, és producte de la combinació entre la tradició d’una borda i les tècniques de l’actualitat.

La frescor i la recerca de l’excel·lència marquen la feina de Jessica P. Martino, que des de fa 8 mesos porta el timó dels fogons d’AnyósPark. Pel que fa a Delizioso, el restaurant es caracteritza pel respecte del producte de base, sense cap alteració que anul·li els sabors. La carn de vaca vella asturiana, considerada com a gurmet, és només un de tants productes de primeríssima qualitat que s’hi poden degustar.

Jessica P. MartinoTant visitants com socis, han coincidit que el plat insígnia de la casa és la torrada de quinoa i llegums, una de les més recents incorporacions a la carta de Delizioso, que es presenta acompanyada de maionesa de soja i salmó marinat en fines herbes, amb un buquet de micromezclum, gel de soja i cubs de teriyaki. Malgrat tot, el ‘chuletón’ de vaca vella asturiana, ocupa una posició privilegiada entre les preferències dels comensals. El que sí és segur, és que hi trobaràs una opció capaç de captivar el teu paladar.

Tot i que Delizioso resulta ser un restaurant encantador en tots els aspectes, AnyósPark també compta amb un Sport Bar on podràs gaudir d’un ambient càlid i relaxat, amb propostes més lleugeres i fresques, amb esmorzars, menú del dia i propostes saludables adequades a l’estil de vida d’un esportista o d’una família. D’altra banda, el restaurant bufet Capriccio –que pròximament patirà una renovació de les seves instal·lacions– presenta una amplíssima varietat d’opcions per a gaudir en família, amb totes les comoditats que pot oferir AnyósPark com a complex esportiu i com a resort.

Restaurant Delizioso Anyós ParkI, si la teva intenció és aprofitar l’època d’estiu per prendre el sol, el restaurant-terrassa AquaLounge és l’opció per definició, ja que ofereix una gastronomia exquisida en un entorn privilegiat i a l’aire lliure, on podràs gaudir de la seva piscina descoberta. AnyósPark ho té tot!