Castelain, una xocolata per cadascú

La nova xocolateria artesanal Castelain va obrir portes a Andorra, en plena avinguda Meritxell, a les galeries del mateix nom. Uns bombons saborosos i unes presentacions acurades van fer les delícies dels assistents.

Les xocolates artesanes Castelain van néixer a França, a Chateâuneuf du Pape, al mig de les vinyes d’aquesta denominació d’origen. Una fàbrica amb una producció petita però d’una qualitat remarcable. Aquesta marca francesa, fins ara solament es podia trobar a diferents ciutats del país veí, però ara ja es pot comprar a Andorra, només a la xocolateria Castelain, que en té l’exclusiva.

Proposen una gran diversitat de xocolates, el primer bombó, que va néixer fa més de 20 anys, s’anomena Palet des Papes, varietat ganaches amb marc de Châteauneuf du Pape, però barrejats de manera específica per maridar a la perfecció els dos sabors. Castelain Chocolat, és una empresa familiar, que fabriquen xocolata i com productes de confiteria.

Fan una selecció rigorosa i acurada de les matèries primeres per obtenir uns bombons excel·lents. També proposen tauletes de xocolata de diversos orígens, de Tanzània, Madagascar o Sao Tomé, entre molts d’altres, amb percentatges de cacau diferents per tal de satisfer tots els paladars. També preparen presentacions per a regals, amb el tipus de bombons que triï el client, en caixetes de regal o paneres. Igualment tenen “nougatines”, napolitanes, galetes, “orangettes” i cremes de xocolata, així com els típics “calissons” d’Aix en Provence.

Xocolateria Castelain Andorra
Foto: César De Pablos

Tothom hi trobarà la seva xocolata ideal, perquè segons explica la responsable, Olga Borbalan, “hi ha una xocolata per a cada persona”. A la xocolateria Castelain, segur que us ajuden a trobar la vostra.