Les fruites i la frescor, protagonistes del menú estiuenc de Marquet Gourmeterie

El passat 2 de juny, Marquet Gourmeterie va tornar a obrir les seves portes de cara a l’estiu, amb propostes gastronòmiques fresques, delicioses i atrevides. Amb l’acurat servei de sempre i productes prèmium, Marquet és el millor espai per a trobar-te una vegada més amb els teus éssers estimats.

Durant les últimes setmanes, Marquet Gourmeterie ha mantingut la fidelitat dels seus comensals amb una increïble selecció de plats i productes de primer nivell, entre els quals destaquen el foie gras d’ànec, d’elaboració pròpia, o els bunyols de bacallà d’Islàndia. Per als amants de l’ibèric, les croquetes casolanes de pernil Joselito han estat una temptació molt difícil de resistir.

Interior de Marquet Gourmeterie

Malgrat que el coronavirus va tallar un cicle de maridatges molt ben valorats pels seus clients, Marquet no ha aturat els seus fogons. Amb un servei de delivery ràpid i eficient, cada plat ha mantingut viva l’experiència de degustar les creacions culinàries més delicioses, però amb la comoditat de la llar de cada comensal; mentrestant, aquells que han deixat volar la seva imaginació, han pogut adquirir tota mena de productes a la botiga de l’establiment, com ara foie, vins, formatges, embotits i altres delicatessen, per donar el seu toc personal de sabor als seus dinars o sopars.

Plat de Marquet Gourmeterie

Amb les portes obertes i el sol a sobre, la terrassa de Marquet Gourmeterie es converteix en el punt ideal per a gaudir d’una copa de vi blanc o els sempre encertats embotits italians. Com a part de la nova carta estival, s’hi incorporen una mozzarella i una burrata italiana d’elaboració artesanal de la marca La Maremmana, una empresa productora caracteritzada pel respecte i el tracte ètic dels búfals. Per la seva banda, una amanida freda, amb base de ceviche d’alvocat i mango, amb llima i herbes aromàtiques, completa l’oferta gastronòmica de l’establiment, que ja comptava amb un plat estrella: el tàrtar de filet de bou de primera qualitat, tallat amb ganivet i condimentat al gust de cada client.

Interior de Marquet Gourmeterie

A través del WhatsApp +376 356 679, podràs fer la teva comanda a domicili, mentre que podràs reservar la teva taula trucant al telèfon +376 820 722.

Marquet Gourmeterie | +376 820 722