Le Comptoir, la cuina de mercat elevada al màxim nivell

Amb una terrassa espectacular que ens fa desitjar que torni molt aviat la primavera, un ambient agradable i una gastronomia de primera, Le Comptoir ha estat capaç de captivar els paladars de la marejada de visitants que han passat pel seu local.

Fotos: César De Pablos

Obert des de principi d’octubre, el restaurant Le Comptoir ha estat tot un tema de conversa entre les persones que freqüenten la capital andorrana, ja que assoleix combinar una oferta culinària d’excel·lent nivell amb una immillorable ubicació, al carrer Prat de la Creu, sense deixar de banda la impecable atenció del seu staff, encapçalat per l’Anthony Mauboussin i Hugo Sánchez Saldana, dues ànimes curioses, viatgeres i apassionades per la cuina.

Concebut com a un restaurant de cuina de mercat, Le Comptoir enalteix els sabors dels àpats clàssics que podem trobar a un bistrot, amb especial atenció en la qualitat de tots els seus productes, com ara el foie gras, la taula de formatges francesos, el pernil ibèric de gla, de Salamanca o l’hamburguesa d’autor que combina els sabors mexicans i francesos en un equilibri gairebé perfecte, gràcies a la frescor del guacamole, la carn de vedella andorrana madurada durant 90 dies i una exquisida maionesa de chile habanero. El pa de massa mare, vins selectes, melmelades casolanes i xampanys exclusius també formen part del que pots degustar-hi.

Un dels atractius principals de Le Comptoir és, precisament, poder traduir la qualitat de cada plat en un preu assequible per a tota mena de públics, perquè part de la seva filosofia és apropar la millor gastronomia al nombre més gran de persones possibles. Tant l’Hugo com l’Anthony, han estat a càrrec de grans projectes gastronòmics al llarg de la seva carrera; fins i tot, l’Anthony ha aconseguit el reconeixement internacional al capdavant de la Direcció Culinària de Viking Cruises, una prestigiosa empresa de creuers.

Diferents personalitats de les arts escèniques, l’esport i la política, s’han animat a provar les assaborides creacions de l’atelier culinari de Le Comptoir, un restaurant amb encant, on et sentiràs com a casa i rebràs un tracte càlid i proper, mentre gaudeixes d’àpats increïbles i licors que no et deixaran indiferent.