L’Era del Rossell, sabor local al cor de Meritxell

Molt a prop del Santuari de Nostra Senyora de Meritxell, es troba un restaurant singular i acollidor, on la cuina de muntanya i francesa captiva el paladar de residents, turistes i peregrins, que visiten la llar de la Mare de Déu. El restaurant L’Era del Rossell és l’establiment ideal per a gaudir d’un àpat tradicional en un ambient idíl·lic i de tranquil·litat.

Fotos: L’Era del Rossell

Visitar el Santuari de Nostra Senyora de Meritxell és una activitat que tota persona, religiosa o no, ha de fer almenys una vegada en la vida, ja que, a banda del component espiritual que l’envolta, la història i la natura convergeixen per fer d’aquest temple un punt d’altíssim interès, tant per a turistes com per a residents. Meritxell és, sens dubte, quelcom que va més enllà de les paraules; les experiències i les sensacions formen part fonamental d’aquest petit poblet de Canillo.

terrassa L'era del rossellLa bona gastronomia és un dels elements que més experiències i sensacions ens aporta en un entorn com el de Meritxell, i això és un fet que la Borda L’Era del Rossell ha sabut aprofitar al llarg dels anys. De la mà del xef Pierre Nivol, el restaurant ofereix als seus comensals àpats de la més acurada cuina casolana i de muntanya, amb els sabors típics d’Andorra i França, que són ben apreciats pels visitants. I no ho diem només nosaltres! Els centenars de qualificacions positives en TripAdvisor i Facebook certifiquen la satisfacció dels clients que visiten aquest establiment càlid i acollidor.

Degustació L'era del rossellEls cargols a la llauna, el llom de bacallà al forn, la fondue de camembert a la brasa, l’arròs de muntanya i la carn a la brasa, són propostes culinàries que mai no falten a la seva carta, però són les propostes més atrevides les que captiven els comensals, com ara la seva reinterpretació dels calçots, que són més aviats cremosos, amanits amb escuma de salsa romesco amb cruixents de peus de porc. L’Era del Rossell manté la tradició d’Andorra però amb consciència de les tècniques modernes.

Plat L'era del rossellTreballen de dilluns a dissabte, de les 12.30 a les 15.30 hores i de les 20.00 a les 22.30 hores. Compten amb una zona d’aparcament gratuït davant de l’establiment i ofereixen opcions gastronòmiques vegetarianes i per a nens. Així que, si vols enllaçar la teva visita a Meritxell amb una gran experiència culinària casolana, i amb una excel·lent relació qualitat-preu, no dubtis en reservar la teva taula a L’Era del Rossell.

Restaurant Borda L’Era del Rossell | Meritxell, AD100 Canillo | Telèfon: +376 852 800
Instagram: @eradelrossell | Facebook: Era del Rossell