Nº 14 Fourteen Restaurant, la gastronomia de proximitat feta art

El restaurant Fourteen renova la seva carta i el seu concepte de cuina, donant un paper preponderant als productes frescos de proximitat, a les denominacions de qualitat i als aliments elaborats de manera artesanal, prioritzant totes les referències amb segell andorrà. A Fourteen trobareu no només uns productes de primeríssima qualitat, sinó també una elaboració exquisida dels mateixos.

Fotos: César Vidal / Josep Segura

Equip de l'hotel exe prisma i el restaurant fourteenNº 14 Fourteen Restaurant es troba ubicat, als baixos de l’Hotel Exe Prisma, a l’avinguda del Fener, 14, d’Escaldes-Engordany, al bell mig del centre neuràlgic i comercial del Principat d’Andorra. El prestigiós establiment ha renovat la seva carta i el seu concepte de cuina, on els productes de proximitat, les denominacions de qualitat i els aliments elaborats de manera artesanal, conformen una oferta culinària d’avantguarda, però conservant l’essència i els sabors tradicionals de la nostra terra. En resumits comptes, a Fourteen enalteixen els sabors de casa nostra, amb un menjar bo i sa, com es feia tradicionalment, però adaptant-lo a la nova cuina d’avantguarda.

Taula amb plat del restaurant fourteenEls bolets i trumfes de l’Antònia de Casa Gendret, els espinacs d’Andorra, del Cortal de Llumaneres; l’allioli de Porradell; les patates violetes, de Gendret; el romesco i la col, de la Xell del Cortal de Llumaneres; la llet fresca, de Casa Raubert; la mel de Casa Folch; els embotits de Cal Jordi de Ransol, l’esturió del Pirineu o la vedella dels Ramaders d’Andorra; són alguns dels aliments de proximitat que conformen un exquisit menú, que canvia cada setmana.

Tots aquests aliments, regats amb vins i cava andorrans, perquè els millors paladars només mereixen els millors productes, sens dubte, els nostres.

Nº14 Fourteen Restaurant| Avinguda del Fener, 14, Escaldes-Engordany | Hotel Exe Prisma
Telèfon: +376 802930
Horari: Tots els dies, de 20.00 a 22.30 hores
Mail: reservas@hotelexeprisma.com