Racó dels secrets: reutilitza els teus trastos

Amb el pas dels anys, l’espai de la casa sembla que va a menys, ja sigui per la tendència a acumular trastos o per l’arribada d’un nou membre a la família. Et proposem una sèrie de trucs que podràs fer tu mateix a casa i no només podràs aprofitar al màxim l’espai, sinó que a més a més faràs que la teva casa sembli més fàcil.

Per organitzar cables

Els ninots de Lego són perfectes per organitzar els cables que tinguis per casa. Aquesta idea tan original agradarà molt als més petits de la casa.

Ninots de Legos per organitzar cablesPer organitzar auriculars

Qui hagués imaginat que les pinces de la roba servien per a alguna cosa més que penjar camises o pantalons. Ara podràs fer el teu propi organitzador d’auriculars enganxant dues pinces i adornant-les com a tu t’agradi.

Pinces per organitzar auricularsPer ordenar la cuina

La cuina sol ser una de les parts de la casa que més costa organitzar. Els productes de neteja, els aliments, les cassoles, les paelles, la vaixella, la coberteria… Guardar tantes coses en tan poc espai pot resultar complicat. Per aquesta raó aquí et portem una sèrie de trucs d’emmagatzematge que t’ajudaran a desenvolupar-te millor a la cuina. Amb un simple revister pots fer que les teves llaunes de conserves estiguin millor organitzades i siguin més accessibles.

Trastos revisters per ordenar la cuinaPer organitzar sota l’aigüera

Segur que sota l’aigüera de la cuina guardes de qualsevol manera un munt de polvoritzadors i altres productes de neteja. Doncs bé, col·locant una simple barra d’un extrem a un altre podràs organitzar molt millor l’espai.

Trastos per organitzar sota l’aigüeraPer organitzar el bany

La cambra de bany és una de les estances de la casa en què més temps passem. És per això que mantenir-lo net i ordenat pot esdevenir un autèntic repte, sobretot si tenim nens. Els tubs de PVC també poden servir-te per guardar els assecadors o les planxes del cabell. A més, podràs decorar-ho al teu gust perquè vagin a joc amb el teu bany o col·locar-los en l’interior de les portes dels armaris perquè no es vegin.

Tubs PVC per organitzar el banyPer organitzar petits accessoris

Els pots de vidre, si els enganxes a la paret, poden servir-te per emmagatzemar cotons, bastonets o altres accessoris petits que tinguis guardats de qualsevol manera al bany.

Pots de vidre per organitzar petits accessoris