Vídeojocs i apps que no et pots perdre aquest 2018

Les noves tecnologies per al 2018:

Super Mario Run, 200 milions de descàrregues

El joc Super Mario Run, s’ha enfilat a dalt de tot dels rànquings dels vídeojocs gratuïts més descarregats, tant de iOs com d’Android. Tant des d’iPhone, iPad, com els mòbils Android, és el joc més popular. Es va llançar el mes de desembre de l’any passat i ja ha sumat més de 200 milions de descàrregues entre totes les plataformes.

L’Internet de les Coses, impuls al 2018

Amb l’impuls que es preveu que prenguin les xarxes 5G, que actualment es troben en fase de desenvolupament, s’espera que agafi impuls que s’anomena l’Internet de les Coses. El plantejament és connectar objectes electrònics perquè “parlin” entre ells. Els experts vaticinen un gran desplegament de models empresarials basats en aquests objectes intel·ligents. Els serveis de transport i desplaçament seran els més beneficiats, amb la possibilitat de cotxes autopilotats en alguns trams de carretera el 2022.

Business Thinking

Novetats a Google Maps

L’aplicació de geolocalització de Google Maps informarà l’usuari sobre el seu trajecte i li dirà quan li toca baixar del tren o de l’autobús. La principal diferència és que s’incorporarà un botó d’inici a la pantalla d’informació del trajecte, un cop especificats el punt de partida i de destí, que activarà un sistema de notificacions en temps real la bord del transport públic.

Messenger Kids

Facebook llança una versió de Messenger per a nens menors de 12 anys. L’aplicació està pensada per a nens entre els 6 i els 12 anys, que permetrà als pares controlar els contactes dels seus fills. Messenger Kids afegeix mesures de seguretat reforçades que faran que els menors només es puguin comunicar amb les persones que comptin amb el vistiplau patern. Per ara, aquest software només està disponible als Estats Units i per dispositius iOS.

Torna el Tamagotchi

El popular Tamagotchi torna a l’actualitat en forma d’app. El que fa 20 anys va ser un joc que va fer furor, tornarà el 2018 i servirà tant per a mòbils Android com per a iOS. Amb el nom de “My Tamagotchi Forever” el joc de les mascotes virtuals es podrà descarregar gratuïtament i obligarà els usuaris a mantenir les mascotes alimentades, netes i entretingudes. També es podrà interactuar amb altres jugadors i moure’s per la ciutat virtual de TamaTown.